Kampioni im/Fërati réfùzon pàratë e Tanselit

Të mbétur vétëm për vétëm, Serhati kërkon nga Myxhela llògari, që ajo t’i shpjégojë që nga e para se si ka mùndur t’i bëjë ato punë pàs shpine dhe të shésë gjithë familjen e saj. Ajo bétohet se e ka bërë vetëm për mirëqénien e familjes, për të rrégulluar pak gjéndjen e tyre ekonomike. Por, megjithatë përbétohet se është shumë e pénduar, ndaj edhe është arràtísur për të mbërritur në kohë, që të shpétojë Fëratin nga kùrthi ku do e fùsnin. Serhati e pranon sàkríficën e saj, por thotë se nuk mund t’a ‘pàstrojë’ veten nga lígésitë e tjera që ka bërë.

Sakaq, Zaferi thérret Fëratin pranë vetes dhe i thotë se ka diçka shumë të madhe për të. Ai i véndos një kompjuter përpara dhe i trégon vídeon rréfyese të Akifit. Fërati nuk e kishte ménduar se lígésia e Tanselit mund të arrijë deri në atë pikë. Fërati e ndjék të gjithë videon, por çùdit së tepërmi Zaferin, kur i kérkon që të mos i trégojë Sunës për këtë. Zaferi kémbëngùl dhe nuk e pranon këtë, por Fërati e shpjégon duke thënë se ajo është mérzítur mjàftueshëm deri më sot, ndaj të mos mérzitet edhe më tepër.

Suna vetë mbërrin në shtëpi, tepër e lòdhur. Lodhjen e saj, ia shpréh edhe Keremit, por pa i tréguar se çfarë ka ngjàrë me Tanselin. Ai çùditet nga halla e tij, që asnjëherë nuk shpréhte lòdhje. Ndërsa në mbrëmje, teksa darkojnë të gjithë së bashku, Suna fillon të qeshë me vete duke kùjtuar mëngjesin që hëngri me Fëratin dhe Gyneshin. Të gjithë e vënë re sjelljen e saj të çùdítshme, sidomos kur ajo kërkon të hajë bukë  dhe ushqimin e saj e ha me gishta. Megjithatë, askùsh nùk e ngàcmòn më tepër dhe Suna nuk u trégon gjë më shumë.

Nga ana tjetër, Fërati me Zaferin ndòdhen në palestër, ku Fërati u lë të dijë se nuk do ndéshét më në ríng. Menjëherë, pranë tyre shkon Tanseli me Dumanin. Ai i thotë se është shumë i dréjtë si natyrë, ndaj, meqë Fërati e mbàjti fjàlën, edhe ai erdhi t’i sjellë pàratë që të meriton. Ndonëse ato pàra i dùhen shumë për Gyneshin, Fërati nuk tùndòhet, por ia kthen mràpsht, duke thënë se nuk do prànojë asgjë që vjen nga ai. Teksa làrgohet, Tanseli i prémton vetes se do hàkmérret ndaj Zaferit.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*