Kampioni im/ Ferati në boks pas 7 vitesh

Kerem shkon përsëri t’i lutet trajner Jamanit që ta trajnojë atë sërish. A do të pranojë dot ky i fundit? Serhat shkon t’i kërkojë falje Fëratit. A do të mùnd të rregùllohet marrédhénia mes dy vëllezërve? Fërat pas 7 vitesh i rikthéhet boksit por kësaj here në mënyrë ilégale. Çfarë do të ndodhë me të? Gynesh nga ana tjetër ndodhet në rrezík… Kanë kaluar dy vite që kur Tanseli dhe Suna janë fejuar dhe tashmë ka ardhur koah që të martohen.

Tanseli i kërkon me shumë ngùlm që të ndodhë një gjë e tillë por Suna e falënderon shumë për kohën që ai ka dhënë për familjen  tij dhe kur ajo ka qenë shumë kéq por ajo énde nuk është gati për një gjë të tillë. Ai madje kémbëngùl duke i thënë se është i gatshëm të jetojë me të dhe me familjen e saj në të njëjtin vend por ajo është tepër  e vendosur dhe nuk pranon.

A do vërtetë Tanseli atë apo fshíhet diçka pas kësaj gjëje? Ai madje është duke përgatitur një surprízë të kéqe për Feratin, i cili dëshiron të fitojë lùftën dhe të mbàjë një shtëpi ku mùnd ta bëjë diellin të rehatshëm dhe t’u provojë shërbimeve sociale se i ka përmirësuar kushtet e tij.  Ndërkohël që Ferati po mérret me të gjitha këto télashé, Serhat, i cili péndohet që nuk mùnd ta mbéshtéste vëllain e tij dhe nuk mùnd të fliste me Myxhelen që ta bíndë atë të présë nipin dhe vëllain e tij për një natë.

Ndërsa Serhat po e çon nipin e tij në shtëpinë e tij, Firat, i cili i beson sínqerítetit të vëllait të tij, nuk është në dijeni të gjërave që Myxhelen ka në dorë. Ndërsa Gyneshi po përjeton një ngjàrje të paprítur në shtëpinë e xhaxhait të tij, Ferati do të japë një nga provat më të réndésishme të jetës së tij në mënyrë që të mos hùmbasë djalin e tij në gàrat të palígjshme.

  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*