Kampioni im/Fërati fiton mbi Tanselin

Fërati, i shoqëruar nga personat e tij më të afërt, ndodhet në pritje të vendimit të késhillit, nëse do e léjojnë atë të ushtròjë profesionin e bòksierit ose jo. Ato japin déklaratat e tyre përfùndimtare, duke mos pranuar assesi të kenë përdorur dòping. Këshilli fton Fëratin me Zaferin të présin jashtë, ndërkohë që caktojnë vendimin. Për atë véndim, késhilli mérr ùrdhër nga Tanseli. Ato ia lénë në dorë tërësisht atij që të thotë fjalën e fùndit. Tanseli, sërish nuk héq dorë nga ajo që ka thënë në fillim, ndaj vendimi këshillit vjen shumë i réndë.

Ato i transmetojnë Zaferit dhe Fëratit që nuk kanë arritur të vértetojnë të kundërtën, prandaj të dyve do u híqet líçensa e ushtrimit të profesioneve që kanë, nuk do mùnden kùrrë më të punojnë apo të kenë një sallon sporti të tyre, që të tràjnojnë të tjerët. Zaferi mendon në çast një rrugë shpëtimi, duke sàkrifikuar tërësisht veten. Ai merr përsípër se gjòja i ka përzíer ai doping, pa e ditur Fërati, sepse e donte atë fitore me çdo kusht. Fërati nuk mùndet të kùndërshtojë, duke pasur anëtarët e këshillit përbàllë vetes.

Kështu, Zaferi hùmbet çdo të dréjtë profesioni, duke i dhénë të dréjtë Fëratit të ushtrojë profesionin e tij, pa u përzíer aspàk me njòllën e dòpingut. Suna është shumë e lutmur që Fërati ia dòli të shpétojë, por ndíhet kéq teksa kujton që ka pranuar martesën me Tanselin, vetëm për hír të Fëratit. Nga ana tjetër, Nesli dhe Keremi ndodhen në shtëpi me Gyneshin, i cili fillon të ndjejë shqétësime në trup, dhe pasi Nesli i zbulon trupin, shikon që ka shumë shénja të mëdha, shqétësuese. Ato telefonojnë Sunën por nuk arrijnë të lídhen me të.

Sakaq, Nurhani shkon pranë Selvit, në dyqanin e saj. Ajo është fare e përhùmbur, nga làjmi që dëgjon mbi Zaferin dhe Fëratin. Pranë saj shkon Nurhani, me të cilin do dilnin për darkë pune. Ajo e ka hàrruar fare, dhe mùndohet ta shmàngë atë darkë, duke nxjerrë jùstifikime të ndryshme, por ai insiston. Madje, për dhuratë i ka sjellë një fustan, në të njëjtën ngjyrë si fustani i fejesës së saj me Zaferin. Ky i fùndit, ndodhet me Fëratin kur shikon Selvin dhe Nurhanin duke dalë së bashku, dhe héq unazën e fejesës nga dora. Tashmë, edhe vendin e tij të punës e kanë zénë të tjerët. Në vend të tij, Fëratin do e ushtrojë Kadiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*