Kampioni im/ Fërati dhe Suna marrin një véndim

Fërati qëndron pranë Sunës në mòméntet aq délikate të saj, duke shpréhùr se e vétmja gja për të cilën ndíhet mirë që ai rréfím dòli në pàh, është fàkti që mësoi se nuk është ai fàjtòri që një fëmijë, Keremi, është rrítùr pa baba. Suna, me lòt në sy dhe dòrë në zémër, kérkòn fàljà nga Fërati për gjithë àkùzat e padréjta që i ka bàrë, ndërsa Fërati i kàrkon vetëm që tashmë të hàpín fàqe të re në jetët e tyre, dhe të ecín pàra. Me të shkuar në shtëpi, Suna débàton me nënën e saj, e cila i përménd Tanselin, si shànsin më të mirë të jetës, tek i cili dùhet të kthéhet.

Sakaq,Keremi dhe Neslihani shkòjnë në adresën ku préténdojnë të shòhin Kadon dhe Shainin. Me të hyrë brénda në ndërtesë ,ato kùptojnë se aty zhvíllòhen ndéshje ilégàle, në kàfaz. Nesli është e para që arrin të gjéjë Shainin në gjithë atë rrémùjë, dhe menjëherë i kérkon të làrgòhet që aty, duke e kàpùr nga dora me fòrcë. Shaini i thòtë se nuk do mùndet të vijë asgjëkùndi, pasi ka névòjë familja tij për ato pàra. Pranë tyre shkòn edhe Kado, dhe më pas një tjetër pérson që orgànizon ndéshjét.

Ky i fùndit, provon të làrgòjë Neslin që aty duke e shtýrë, por gjén përbàllë nérvòzizmin e Keremit. Ai indínjòhet shumë që e prékën Neslin, dhe ménjëherë réagòn me grùshta dhe gòdítje të njëpasnjëshme. Dhjetëra djem të tjerë i víhen kùndër Keremit, pranë të cilit bëhet kràh Shaini. Ato arrijnë të shpétòjnë me shumë pak démtíme. Nesli fillon të kùròjë plàgët e Keremit, kur në atë moment hyn Fërati. Ai kërkon shpjégim për çfarë ka ndòdhùr dhe Nesli i trégon një më një nga fillimi.

Kështu, Fërati shkon pranë Shainit menjëherë të nesërmen në mëngjes. Ai kérkon të dijë çfarë pròblémésh e shtyjnë të marrë pjesë në ato ndeshje të rrézíkshmé, ndaj, Shaini i trégon mbi babanë e dhùnshém dhe të pàcípë që ka, duke marrë rrjédhímisht vetë Shaini të gjithë bàrrën e shtëpisë. Fërati i kërkon që të mos shkojë më asnjëherë në ato vende, dhe i jep një dòrë të mirë parash, me të cilat të shtyjë për ca kohë. Shaini e fàlenderon dhe i prànon vetëm si bòrxh, për t’ia kthyer një ditë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*