Kampioni im/Dervishi ùrdhëron Tanselin të vràsé Fëratin

Tanseli shkon në shtëpinë e Dervishit, pa làjmëruar, sepse është i sígurtë që ia ka thýer bésimin aq shumë sa nuk do e pranonte. Kështu, arrin të fùtet deri në zyrë. Ai vetë i parashtron që ka shumë të dréjtë nëse i është thýer bésimi, por, gjoja, edhe ai ka qenë i rénë në kùrth nga Baruti. Me dy arsye të fòrta në dorë, Tanseli i prémton se është i àftë t’ia rifítojë sérish bésimin. Fillimisht, i trégon një video démonstrùese ku shikohet qàrtazi se e ka vràrë Barutin, duke màrrë kështu hàk ndàj tij.

E dyta, është një letër në të cilën është shënuar një adresë. Tanseli i sjéll adresën ku mbàhet Gyneshi. Menjëherë Dervishi dérgon persona për ta vérifikuar dhe zbùlon që Tanseli nuk po génjen,por, nuk mùnd ta màrrin Gyneshin sepse shtëpia është e mbròjtur me pùnonjës pòlicie. Pas kësaj, Dervishi ka një kërkesë të fùndit që bésimi mes tyre të mos jetë më një çéshtje pròblématike; Tanseli dùhet të vràsé Fëratin. Tanseli çùditet së tepërmi, por pranon me shumë kënaqësi.

Nga ana tjetër, Myxhela shkon në shtëpi dhe gjén Serhatin shumë të mérzitur. Ai kërkon menjëherë llògari nga ajo, duke i thënë se çfarë llòj të kéqeje i ka bërë në jetë, që të méritojë një màshtrim kaq të màdh sa të bésojë që është sérish shtatzénë. Me përgjigjet e anàlizave në duar, Serhati i vërtéton që e gjithë çéshtja e fëmijës ka qenë një génjéshtër e madhe, e vàzhdueshme. Pavàrësisht se sa shumë i përgjérohet Myxhela me lòt në sy që ta fàlë, Serhati mbledh plàçkat dhe làrgohet.

Ndërkohë, djégia e sàllës së palestrës ishte një dísfatë shumë e madhe. Zaferi ínsíston që Elisa është vajza e një personi kaq të kéq sa Dervishi, që dògji edhe sallën, pas shumë të kéqiave që u béri, ndaj, nuk dùhet t’i bésojnë as asaj. Por, Fërati dhe Jamani janë dàkord që është shànsi tyre i vetëm për të kàpur Dervishin. Pas disa përpjékjeve, Fërati arrín ta bíndë Elisën se nuk duhet të fríkësòhet aspak, pasi do e mbròjnë ato. Askush nuk e di se Elisa ka plànet e saj pérsonale dhe të fshéhta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*