I PABESI/ Vollkani vazhdon të màshtrohet nga Derini

Haluku pret ardhjen e Gonylit në shtëpi, për t’a pyetur se çfarë ka shpenzuar me shumën marremendëse që ka tërhequr nga llògaria bankàre e familjes. Gonyli ka tërhequr plot 5 milion Lìra për të blerë shtëpinë e Vollkanit, me idenë që ajo shtëpi të mos përfundojë tek njerëz të huaj por të jetë ende e tyre. Haluku çmèndet ende më tepër, duke i treguar se atë shtëpi sidoqoftë e kishte blerë ai, ndërsa Gonyli i ka humbur aq para, duke riblerë shtëpinë e tyre. Nga irrìtimi, Haluku vazhdimisht përmend fjalën ‘paratë e mia’, gjë që bën që Gonyli të paketojë gjërat e saj dhe të vendosë të shkojë tek i vëllai.

Në ato momente, vëllai tij Melihu po mirëpritet në shtëpi nga Bahari, e cila ka organizuar një darkë mëse perfekte dhe të veçantë për t’i treguar se është shtatzënë. Lòtët dhe përqafimet e tyre i ndërpret zilja e derës, pas së cilës shfaqet Gonyli me valixhe. Ajo u tregon se nuk qëndron dot më në shtëpi me Halukun dhe për të mos fjetur hoteleve, ka vendosur të rrijë me to, por asnjëri nuk e kùndërshton, as Bahari. E gjithë pjesa tjetër atë natë, do jetë në restorantin e Selçukut, për të provuar ushqimet e Nilit. Vollkani familjarisht në një tavolinë dhe Asja me Derjën në një tavolinë tjetër.

Edhe pse Derini përjeton shumë xhelòzi, ajo e përmbàn veten dhe fokusohet tek familja saj, duke përfshirë edhe Selçukun, ndaj të cilit hèdh një hap për t’u afruar. Atë natë, edhe Nili do e përmbàjë xhelòzinë e saj kur shikon Xherenin që përqafon Selçukun dhe i tregon se ka vendosur të qëndrojë në Tekirdag. Ajo vijon me gatimet dhe darkat përfundojnë pa asnjë incìdent. Mëngjesin e ditës tjetër, Vollkani do i hapë Derinit temën e ecjes së saj, duke i theksuar se sa shumë do e donte diçka të tillë. Derini vazhdon me màshtrimin dhe thotë se edhe ajo shpreson që sa më parë do mundet të ecë.

Atë ditë, Asja vendos të dërgojë pàcientin e saj në vendin e aksìdentimit, ku mrekullisht, ai kujton një fragment nga aksìdentimi tij, ku ka qenë shumë i nèvrikosur dhe ka hèdhur telefonin nga dritarja. Ai e përjeton shumë rèndë faktin që kujtoi diçka dhe Asja vendos t’a ftojë në shtëpinë e saj për darkim, sepse edhe Nili me Aliun duan t’a falenderojnë. Vollkani do shkojë i paftuar në atë darkë ndërsa Derini do ndalojë para shtëpisë së tyre pasi shikon makinën e Vollkanit jashtë. Melihu rastësisht del për një telefonatë dhe shikon mbesën e tij që fare lehtësisht ngrihet nga kàrrigia saj me rròta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*