I mbani mend serialin ‘Mike dhe Rivale’? Ja si duken sot aktorët kryesorë (FOTO)

U bënë gati 15 vjet nga transmetimi i telenovelës së njohur ‘Mike dhe Rìvale’. Ajo është një ndër telenovelat me shikueshmëri të lartë në Shqipëri. Në qendër të filmit ka qenë jeta e femrave nga pozicione të ndryshme sociale.

Besoj e mbani mend Himenën, vajza e përkëdhelur e babit të pasur, Ofelinë, vajza e sémur me kàncer, Najeli, vajza e varfër që detyrohet të punojë si shërbëtore duke përfunduar te Laura vjaza naive dhe një mikeshë shumë e mirë. Shikoni si duken sot ata.

Ludwika Paleta  në rolin e Jimenës

Rodrigo Vidal në Rolin e Armandos

Angelica Vale në rolin e NayeliAmigas y Rivales': A 17 años de su final, así han cambiado sus ...

Johnny Lozada në rolin e Johnny

Gabriel Soto në rolin e Ulises

Adamari Lopez në rolin e OfelisëAdamari López fue Ofelia en 'Amigas y Rivales'

Ludvika Paleta në rolin e Himenës

Michele Vieth në rolin e Laurës

Arath de la Torre në rolin e RobertitoArath de la Torre fue Robertito en Amigas y Rivales

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*