Hercai (Rejan)/ Azad di të vërtetën e madhe të Hazarit

Azize merr të largohet dhe për çudinë e të gjithëve, Esma gjithashtu përgatit valixhen e saj për të shkuar me të. Ajo thotë se nuk do e linte kurrë vetëm personin me të cilin ka kaluar jetën. Ferat mundohet ta ndalojë nënën e tij, por ajo është e vendosur. Rrugës, Azize planifikon që të shkojnë në një vend shumë të largët por Esma i propozon të shkojnë në shtëpinë e saj, pasi nuk dëshiron të jetë shumë larg të birit. Duke menduar se shpejt do kthehet në konak, edhe Azize e shikon të panevojshme që të shkojnë më larg se shtëpia e Esmasë.

Sakaq, Harun ka shkuar në shtëpinë e Shadolluve. Ai me shumë mirësjellje i bën një rezyme ngjarjeve të ndodhura së fundmi, dhe Jareni shpreson se tashmë do ndàhen njëherë e mirë. Por, Haruni thotë se është gati të vazhdojë me Jarenin, pasi do të heqë dorë për një ngjarje të pakëndshme. Më shumë se të gjithë do gëzohet nëna Jarenit. Kjo e fundit largohet nga dhoma me nerva dhe arrogàncë. Më pas, Harun i tregon se është në dijeni të problemit financiar të tyre në lidhje me kompaninë, dhe i ofron ndihmën e tij. Nasuh do ia kthejë me shumë acàrim, ndërsa Azadi do kujtojë fjalët e Feratit mbi Harunin.Hercai 35. son bölüm tek parça hemen izle! ATV ile Hercai son ...

Jareni nuk mund të durojë më ndaj dhe telefonon Feratin për t’i kërkuar të takohen vetëm 5 minuta. Pas këmbënguljes së Jarenit, Ferati pranon. Jaren përgatit valixhen e saj dhe bëhet gadi të largohet. Por në atë moment do vijë Hazari në shtëpi dhe ajo, duke mos patur zgjidhje tjetër, hyn në dhomën e tij, e fshehur poshtë krevatit. Pranë Hazarit do vijë Azadi për t’i qëndruar afër në momente të vështira.

Hazar shprehet me dhimbje për vuàjtjet e Dilshahës, ndërsa fajëson vetëm Nasuhin dhe Azizen për fatkéqësitë e ndodhura. Azad i thotë se njëlloj si Azizeja, ka faj edhe Hazari vetë. Ai nuk e kupton dhe i kërkon ta sqarojë më tej. Me zë duke iu dridhur, Azadi i thotë se edhe Rejani ka kaluar fëmijërinë e saj me gënjeshtra, duke mos e ditur se Hazari është njerku, dhe jo babai. Jaren bëhet dëshmitare e një të vërtete kaq të madhe.Hercai Episode 35 with English subtitles - TURKDRAMA

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*