Hercai/ Nasuh Aga rréfen të vërtetën e madhe

Gonyli shkon pranë Asllanit, pa ditur asgjë rreth tij. Ajo e njeh thjesht si një person që së fùndmi është futur në jetët e tyre, por nuk e di se është vëllai që e mendon të vdékur. Ajo tròket në derën e tij dhe kërkon të dijë nëse është punëtor i gjyshes së saj, Azizesë, por Asllani mòhon të ketë lídhje me të. Teksa Gonyli pyet mbí marrédhénien e tij me Rejanin, Asllani kupton se Gonyli është e dashuruar me Miranin.

Ndërkohë, në konakun e Shadolluve, Haruni zgjohet më herët dhe shkon në kuzhinë, ku shpésh fliten biseda që atij i intéresojnë të dijë e t’ia përcjéllë personit që e pàguan për të qenë aty. Ai mëson se Hanifeja, kryekuzhinierja, jeton në atë konak prej 35 vitesh. Menjëherë ai telefonon Mahfuzin, personin për të cilin punon. Ai i tregon se çfarë ka dëgjuar dhe Mahfuzia ia përcjéll Asllanit.

Të dy çudíten së tepërmi dhe preténdojnë të kuptojnë se çfarë ka ndodhur në të vërtetë në të shkuarën. Asllani prét të màrrë ínformacíone nga Hanifeja por tashmë që fàktet rezultuan ndrysh, nuk do présë më plane por do shkojë të takohet vetë me të. Sakaq, Mirani ka sjéllë Zehrën në shtëpinë e Shadolluve. Ajo i shòkon të gjithë me ardhjen e saj. Mes të térë familjes, ajo kërkon llogari se si kanë mùndur t’i bëhen péngesë Rejanit në dashurinë e saj.

Nga gjithë të bërtíturat, Gylit i bíe të fíkët në krahët e Hazarit. Gjéndja vijon të përkéqësohet por Zehra zgjédh të làrgohet. Nga pas, i vihet Nasuh Aga. Ajo e qòrton ashpér se si ka mùndur të vërë hàkmàrrjen para dashurisë së Rejanit por Nasuhu i tregon se ashtu si ajo, edhe ai vetë po mùndohet të mbrojë fëmijën e tij, Hazarin, pasi Hazari ka vràrë djalin e Azizesë, Mehmetin, por as ai vetë nuk e di pasi nuk e mbàn mend. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*