Hercai/Jareni sùgjeron vràsjen e Rejanit

Gonyli vazhdon të jetë màrrëzisht e dashuruar me Miranin. Teksa ndodhet e vetme në dhomën e saj, ajo bétohet se nuk do héqë dorë asnjëherë nga ai. Ajo shkon të takohet me Azatin, për të mésuar nga ai se kush është Asllani, por Azati nuk di asgjë për të. Ai thékson se ajo vetë është më e rrézikshmja në atë shtëpi dhe merr të làrgohet i indínjuar.

Ràstësisht, Haruni dhe Jareni do vijnë në po të njëjtin vend. Jareni àfrohet pranë Gonylit, i kùjton se sa e madhe është dashuria e Miranit për Rejanin dhe se ai nuk do ia hédhë kùrrë sytë askuj tjetër, për sa kohë që Rejani ende jéton. Ndërkohë, Rejani dhe Mirani shkémbejnë pùthje pas shumë kohësh, dhe Rejani prémton se asnjëherë nuk do héqë dorë nga dashuria madhe që ndjén për të.

Haruni dhe Mahfuzi sjellin Asllanin dhe Hanifenë në një takim të fshéhtë. Pas shumë vitesh, Hanifeja takohet me nipin e saj. Ato puthen dhe përqafoheN me shumë mall, derisa Asllani e çùdit me pýetjet që bën. Ai kérkon që tezja tij të kùjtohet se sa vjeç ka qenë Hazari kur ajo ka fillùar të punojë në shtëpinë e tyre. Sipas përllògarive, ka qenë ende fëmijë, i panjòhur me Dilshahun.

Kështu, kuptojnë se Azizeja e ka génjyer Hanifenë kur i ka kérkuar të zhvéndoset në atë shtëpi për ta ndihmuar të hàkmerret. Por, Hanife shprehet se ajo gjithmonë i është bindur pa e ditur arsyen e veprimit që i kérkonte të bënte. Asllani e mirëkùpton tezen e tij por i kërkon që të bëjë një zgjédhje; të vendosë nëse do të jetë në krah të tij apo të Azizesë. Ai prémton se nuk do indínjohet nga zgjedhja saj dhe se për këtë do i japë kohë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*