Hercai/Asllani i ngré kùrth Rejanit

Rejani dhe Mirani mbésin shumë të çùditur nga kërkesa Azizesë dhe menjëherë pyesin se çfarë qëndron pas kësaj, por Azize fshéh qéllimet e saj duke thënë se nuk shikon më një arsye që kjo dashuri të ndàlohet. Të dy i shprehin se nëse një ditë do martohen, do jetë vetëm për dëshirën e tyre dhe më pas làrgohen. Para Azizesë del Gonyli, e cila thotë se prej atij mòmenti, për të, është shképutur çdo lidhje gjyshe-mbesë.

Sakaq, i ndodhur i vetëm në shtëpinë e tij, Asllani fillon të ngréjë një kùrth, që në përfùndim, Rejanit ë marrë vesh të gjithë të vërtetat që i janë mohùar, me shpresën se vetëm kështu do làrgohet njëherë e mirë nga Mirani. Ai shkrùan disa letra në formë anònime, derisa shképutet nga një telefonatë. Sulltana i tregòn se çfarë ndòdhi pak më parë në shtëpinë e tyre dhe Asllani ngrihet me të shpejtë.

 

 

Nga ana tjetër, Hazari dhe Zehra diskutojnë të vetëm, gjerë e gjatë. Ai shpreh léndimin e tij që Zehra e ka fshéhur diçka të tillë kaq të madhe, meqë e paska bésuar se ashtu qéndron e vérteta. Ai vetë, është bíndur në fjalët e Ajlës dhe nuk e merr të mirëqénë atë çfarë ka bésuar Zehra. Përtej kësaj, i trégon se Rejani pret fëmijë nga Mirani por ky i fùndit ende nùk është në dijeni.

Ndërkohë, Rejani me Miranin janë làrguar nga Azizeja, për të qéndruar vetëm për pak kohë. Mirani arrin të kùptojë që diçka i ka héqur qejfin Rejanit, se në shtëpinë e tyre ka ndodhur një skenë për të cilën Rejani nuk po flet por ajo i mòhòn të gjitha dhe thotë se është e mérzitur vetëm nga fjalët e rénda të Jarenit. Për dashurinë e tyre, Azize prémton se do ua hapë rrugën sa më shpejt, pasi kështu i duhet asaj për plànin e ri.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*