Habit opinionistja shqiptare: Kur bej shèrr me te dashurin, telefonoj ish-burrin

Një prej opinionisteve më pa komplekse në Shqipëri ka rrèfyer sërish marrëdhënien me ish-bashkëshortin.

Bëhet fjalë për Silva Baltadorin, një personazh i ekraneve shqiptare.

Nga martesa e parë, ajo gëzon dy fëmijë, ndërsa tani shijon historinë me partnerin holandez.Rezultati i imazhit për Silva Baltadori

Pavarësisht ndárjes, Silva ka raporte shumë të mira me ish-bashkëshortin dhe nuk heziton që të marrë këshilla për kònfliktet në lidhjen aktuale.

Në emisionin “Ftesë pa 5”, ajo tha: “Unë kam jetuar një dashuri shumë të madhe me babain e Mabel (vajza), sot jemi miq të mrekullueshëm. Më beso, është ndoshta tabu, nëse kam ndonjë kònflikt të vogël me Dikun (partneri aktual) unë marr në telefon Xhorxhon”.Rezultati i imazhit për Silva Baltadori

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*