Habit aktorja e njohur, nuk i lë asnjë qindarkë fëmijëve të saj

Marie Osmond nuk do i lërë asnjë qindarkë fëmijëve të saj. Këngëtarja, aktorja dhe filantropja e famshme tha se ata duhet ti bëjnë vetë paratë e tyre dhe se lënia e pasurisë do i dëmtonte.

“Nuk do i lë asnjë qindarkë fëmijëve të mi. Urime, fëmijë. Bashkëshorti im dhe unë kemi menduar se lënia e pasurisë fëmijëve do i démtonte ata sepse iu hiqni dhuratën më të rëndësishme që mund t’u jepni fëmijëve tuaj dhe kjo është aftësia për të punuar.”Marie Osmond, 59, says her kids told her she would DIE if she did ...

“Ju shihni shumë familje të pasura, ku fëmijët e tyre nuk dinë çfarë të bëjnë dhe hyjnë në télashe. Unë do i lë të jenë krenarë për atë që bëjnë dhe paratë e mia do i jap për bamirësi,”- shtoi ajo.

Prezantuesja e emisionit, Sheryl Underwood nuk ra dakord me Osmon duke u shprehur se mendon që njerëzit të cilët kanë lindur të pasur ia dinë më shumë vlerën sesa atë që nuk kanë.What is Marie Osmond's Net Worth?

“Kur je një familje e pasur, ti i rrit fëmijët duke i mësuar të vlerësojnë paranë,”- tha ajo.

Ajo tha se vendimin e mori nga përvoja personale.

“Kisha dajën dhe tezen. Kur ata vdìqën familjarët e tyre filluan të ziheshin. Nëna ime më tha: Kjo nuk duhet të ndodhë kurrë,”- përfundoi aktorja.Marie and Donny Osmond fight back tears during last Las Vegas show

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*