Gylperi/ Kadir dhe Gylperi nuk guxojnë t’u tregojnë fëmijëve

Teksa po përcjellin Sejitin për në banesën e fundit, Kadir i thotë Gylperit se një moment e më parë duhet t’ua thonë fëmijëve, përndryshe situata do shkojë shumë kéq. Në po të njëjtat ambjente, teksa Artemis po ngushéllon Hasanin për hùmbjen e një personi të dashur, Bedrije i shikon ato të dy bashkë, dhe i shpreh të vëllasë zhgénjimin e më pas largohet.

Artemis telefonon të atin ndërsa Hasani nënën e tij. Ato i kërkojnë të takohen në të njëjtën kafene. Duke mos ditur çfarë i pret, Kadir dhe Gylperi përgatiten shpirtërisht për t’u thënë fëmijëve se duhen dhe janë bashkë. Në kafene vijnë fëmijët dhe duke ngurruar shumë, u flasin për dashurinë. Se sa e rëndësishme është të shkosh pas ndjenjave dhe se nuk janë të vegjël për të pasur partner.Image result for gulperi 22 bolum

Fillimisht Gylperi dhe Kadir tregohen shumë mirëkuptues, dhe fëmijët i gëzohen shumë këtij fakti. Por Gylperi dhe Kadir nuk kanë kuptuar se ato të dy janë të dashuruar me njëri tjetrin. Kur e kuptojnë, lajmi u vjen si bòmbë. Ato i presin shpresat edhe për t’u folur për marrëdhëniet dhe vetë ndjenjat e tyre. Gylperi heq unazën nga dora dhe refuzon t’u tregojë, ndërsa Kadir shpreh vetëm se ndjejnë respekt ndaj ndjenjave dhe vendimeve të tyre.

Të dashuruar dhe të lumtur më shumë se kurrë, Hasan dhe Artemis shëtisin dorë për dore, pa iu ndrojtur askuj. Hasani nuk e di se Gokhan e ka kuptuar se shkaktari i vdékjes së Sejitit, është pikërisht Ejubi. Gokhan ndihet i tràdhëtuar nga shoku tij dhe qàn e bértet nga mllefi e mérzia.Image result for gulperi 23 bolum

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*