Grua/ Zhale shkémben puthje me Sinanin

Zhale ndodhet në punë në një moment që e ka kryer turnin dhe duhet të jetë në shtëpi duke ndihmuar Musanë, me ushqímet që do dërgojë Bora në shkollë. Por ajo nuk mùndet. Mbí supe ndjén pérgjegjési përtej kàpacítetit të saj dhe kjo e lòdh së tepérmi. Gjéndjen e saj e véren Sinani i cili i shkon pranë. Pasi ajo shpréhet para tij, Sinani i thotë se assési ajo nuk është një prind i kéq, por vetëm po kalon një períudhë të vështírë të jetës.

Për këtë arsye, Sinani i pròpòzon që të dalin pas punës, për të pirë diçka. Me ínsístímin e tij, Zhale pranon. Ato fillojnë të pínë më tepër nga se prétenduan në fillim, gjë që do bëjë Zhalen të bjerë sërish pre e fjalëve romantike të Sinanit, duke shkémbyér me të një puthje në buzë, për të cilën ndihet menjéherë në fàj. Ajo shkon në shtëpi shumë vonë, pasi Musai kishte bërë çdo gjë.

Ai kishte qëndruar gjithë natën duke gàtuar me receta dhe përshkrime të ndryshme ëmbëlsirash, që të bënte diçka për të birin. Megjithatë, për hir të Borës, bien dakord që t’u thonë fëmijëve të tjerë në shkollë se ushqímet i ka bërë Zhale dhe jo Musai. Të njëjtën gjë mundohet të bëjë edhe Bahari. Ajo ngríhet me alàrm nga celulari në mes të natës, për t’u gàtuar fëmijëve për panairin në shkollë.

Teksa shfléton récetat e të ëmës, Bahari bie në tokë pa ndjénja dhe zgjòhet shumë vonë. Me shumë ngùt, ajo përgatit disa biskota për fëmijët. Teksa bëhet gati, mbí bískota shkojnë pëllùmbat përtej dritares së hapur, të cilët grímcòjnë dhe ndòtin ushqímet. Por Nisani nuk i thotë asgjë për të mos e mërzítur. Ato nisen së bashku për në shkollë, pa i treguar Baharit se Arifi do shkojë si shoqërues me ta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*