Grua/Zhale ka një pàralàjmërim për Jelizin

Gjéndja shéndetësore e Baharit ka kríjuar shumë kòmplikaciòne në jétën e saj, por, fàkti që dòktoreshë Zhale e njéh pàk a shumë familjen e Baharit, i është kthyér në fàvor, pasi së pàku, mund të mbàjë sékret sémundjen me të cilën po lùfton. Kështu, duke mos mùndur të thérrasë askénd nga fàmilja, Zhale thérret Jelizin, si shòqen e ngùshtë të Baharit, me të cilën mund të ndàjë çdo gjë. Zhale i tregon se situàta e Baharit kérkon një kùjdes shumë të màdh, por jo vetëm fízik.

Bahari dùhet të ketë një kùjdes shùmë të madh edhe shpírtëror dhe méndor, pasi çdo aspékt do i ndikòjë asaj në shéndet dhe në ményrën se si trùpi do e màrrë mjékimin. Ndaj, përgjegjësia i takon edhe të afërmve. Zhale i thékson Jelizit se duhet ta rùajnë atë, duke e mbàjtur larg ngjàrjeve që mund ta mérzisin, si dhe duhet të sigùrohet se do qéndrojë në shtëpinë e dajë Enverit, pasi e vétme nuk mund t’ia dàlë dot. Jelizi mérr të gjitha késhillat dhe làrgòhet për tek shtëpia e vjétër e Baharit.

Atje, do ketë edhe ndíhmën e Arifit për të màrrë plàçkat e Baharit të cilat do i mbàjë në shtëpinë e saj, si pàsojë e mùngesës së hàpësirës që është në shtëpinë ku Bahari po qéndron. Arifi, zgjédh të ndàjë me Jelizin, històrinë e pakùptimtë të Shirinit me të, e cila fillimisht iu prézantua si Meleku që kérkonte një shtëpi studéntore me qéra, dhe më pas, pa ndròjtje, i dòli para sikur të mos e kishte njòhur më parë, dhe iu prézantua si Shirini. Jelizi nuk arrin ta kùptojë se çfarë ajo po bën.

Megjithatë, i kérkon Arifit që t’i japë numrin e telefonit pérsonal të Shirinit. Ato méndojnë t’ia thònë edhe Baharit, por Jelizi sapo ka ardhur nga takimi me Zhalen dhe i trégon një më një Arifit se çfarë i ka thénë dòktòresha, ndaj vendòsin ta lënë me aq për mòmentin. Ndërkohë, Enveri névrikòset me Hatixhenë në shtëpi, nga ftòhtësia që ajo tregòn ndaj Baharit dhe fëmijëve, por Hatixheja nuk prànon krítika, duke thënë se është në dòrën e saj si do béjë ròlin e gjyshes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*