Grua/ Shirini u hàkërréhet fëmijëve

Jelizi në gjéndje të trònditur, kérkon të hyjë në tualet, nga ku do telefonojë Shirinin, edhe pse ndòdhen në një shtëpi. Ajo e fàjësòn së tepërmi duke ndjérë shumë dhémbshuri për gjéndjen e Baharit, por edhe Shirini lòton dhe i thòtë Jelizit se ajo nuk di asgjë, ndaj nuk mùnd të flasë me siguri. Jelizi méndon se duhet t’ia thotë Baharit, sado e véshtirë të jetë, dhe përgatitet për këtë. E ùlùr përbàllë saj, Jelizi hàp gojën për t’ia thënë se çfarë ka mësuar, por atë e ndërpret Doruku.

Ai nuk prànon të luàjë me Nisanin dhe askënd tjetër pasi nuk déshiron që të jetojnë në atë shtëpi, por kërkon të rikthéhen ku kanë qénë. Pérgjigjia e Baharit ndaj Dorukut, ku i pérménd se e kanë të névòjshme të qéndrojnë në atë vend për një périudhë kohore, i kujton Jelizit fjàlët e Zhales. Ajo i ka kërkuar që ta mbajnë Baharin sa më larg streseve dhe mérzítjeve. Kjo, e bën Jelizin që të mos ia thotë se si qéndron puna me Shirinin, por sàjon, gjòja se nëna e saj është rrézuar dhe nuk është aspàk mirë.

Para se të làrgohet, Jelizi i bën të qàrtë Shirinit se biseda tyre nuk ka mbàruar me kàq. Jelizi shkon në makinë, ku nuk e përmbàn veten aspak dhe qàn me të madhe. Pàmjen e saj të dhémbshmé e shikon edhe Enveri, i cili ia trégon ménjëhérë Baharit, por ajo e jùstifíkon këtë me rrézimin e nënës së saj, duke mos e dítur të vértétën. Fëmijët i kérkojnë Baharit që ta telefonojë Arifin pasi u mùngon shumë. Po në atë moment, i telefonon Arifi vetë. Fëmijët flasin me të dhe i shpréhin shumë dashuri.

Ato pýesin edhe për Xhejdën, të cilës ia trànsméton Arifi mésazhin e fëmijëve. Sakàq, në mbrëmje, Bahari ngríhet për të bërë një supë për vete. Atë e gjén Hatixheja në kuzhinë dhe e krítíkon për atë që po bën, pa màrrë léje. Bahari mérr të jùstífíkohet, por shéndeti saj është rénduar dhe asai i bíe të fíkët para këmbëve të Hatixhesë. Kjo e fùndit me Enverin e marrin nga kràhët dhe kùjdesen për të. Nga xhélòzia, Shirini shkon pranë fëmijëve, u òféndòn pikturimet që kanë bërë dhe pasi i mérzit, i ùrdhéron të heshtin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*