Grua/Shirini spiùnon Sarpin te Suati

Shirini përbàllet me uràganin e Baharit, e cila ka ardhur të mësojë se si është lìdhur Sarpi me Shirinin në një kohë kur àskush nuk dinte gjë për vendodhjen e saj. Fare e qetë, Shirini thotë se nuk e di, por Bahari nuk e beson dhe pyet disa herë rràdhazi, por përgjigjia e Shrinit është e njëjtë. Në një çàst, ajo tènton t’i nënkùptojë Baharit përgjigjen, që t’ia thotë në një mënyrë të tmèrrshme se Sarpi është i martuar dhe ka formuar familje tjetër, por Enveri me Hatixhenë e parandàlojnë. Shirini mbýllet në dhomën e saj, por Bahari nuk ndàlon.

Ajo mèrr një sènd të fòrtë që gjèn pranë vetes dhe gjùan xhàmin e derës së dhomës së Shirinit, duke i kèrkuar me patjetër që të flàsë. Pasi kalon tràumën që gjòja pèsoi, Shirini shpjègon se është shumë vònë për t’u tàkuar me të dashurin e saj ndaj nuk ka kohë për të. Bahari është e vèndosur që ta mësojë, ndaj i vihet nga pas duke mos e bèsuar dot se ka një të dashur. Madje, Bahari pàguan edhe tàksinë me të cilën shkojnë në shtëpinë e Suatit, por Baharin nuk e lèjojnë të hyjë brènda duke mos e besuar që një pèrson me veshjen që ajo ka, është motra Shirinit.

Kjo e fùndit, brenda në shtëpi, i tregon Suatit gjithçka mbi takimin e Sarpit me Baharin, duke i thèksuar se Sarpi i ka kèrkuar që ta prèsë dhe i ka premtuar se do jenë sërish bashkë si në fillim. Nga ana tjetër, Jelizi që është shqètësuar për Baharin, telefonon Xhejdën për t’i kërkuar ndìhmë, pasi Arifi ia prèu ndìhmën e tij. Xhejda nuk e di se gënjeshtra saj është zbùluar ndaj jùstifikohet se është në punë, por Jelizi i tregon se tashmë të gjithë e dinë si qëndron e vèrteta. Ajo tènton t’i shpjègojë se Zhale i ka treguar Baharit, për t’i përcjèllur ndjèsën asaj, por Xhejda nuk e dëgjon deri në fùnd.

Ajo dègjon vètëm një pjesë të fjalëve, dhe e mbýll telefonatën duke pàndehur se Zhaleja po i përhàp fjalë gjithandej se është hàjdute, në një ràst që është akùzuar më kòt. Xhejda i drèjtohet spìtalit për t’u bàllafaquar me Zhalen, të cilën nuk e gjèn në zyrë, por gjèn mùndësinë se si t’i bëjë dèm asaj për t’u hàkmarrë, duke i dèmtuar rròbat që ka në zyrë, me një bojë që gjèn po aty. Para se të làrgohet, ajo tàkohet me Zhalen dhe kupton sa ka gàbuar sepse Zhale po i kërkonte ndjèsë, por brenda pak minutash mësohet se çfarë ka bërë Xhejda me rròbat dhe Zhale e pèrzë njëherë e mirë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*