Grua/Shirini jép gják për Baharin

Hatixheja shkon në spítal për të prítur nëse Shirini do vijë apo jo. Brenda vetes, ajo nuk ndjén aspak síguri se Shirini múnd ta bëjë këtë për motrën e saj, por, shpreson të bjérë pre e kércénimeve që i ka bërë. Dhe Shirini shkon. Ajo jép gják për Baharin, por, i bën të qártë Hatixhesë që gjërat nuk kanë mbaruar me kaq dhe se kjo nuk do të thotë që tashmë do bëjë çdo gjë për Baharin, të cilën e quan si personin që i ka márrë të atin dhe i ka príshur tërësisht mbárësinë e familjes.

Nga ana tjetër, ajo ditë do jetë shkátërrúese për Xhejdën. Për orë të tëra ajo prét në dritare që e motra t’i sjellë Ardën, të birin, por nuk ndódh. Ajo e telefonon Xhejdën për t’i thënë se në momentin e fúndit, nëna e tyre nuk e ka léjuar, duke thënë se Arda nuk dúhet ta njohë aspák Xhejdën. Bahari shkon menjëherë pas saj sapo mbérrin në shtëpi dhe múndohet ta mblédhë nga ajo gjéndje ku ka rénë. Me lótët që nuk i ndálojnë, Xhejda thotë se nuk e di aspák se si duket i biri, se çfarë pëlqen dhe çfarë ka parë ai në jetë.

Sikur të mos mjáftonte, ajo ka kërkuar paradhénie dhe ka fírmosur në pávjon për të pasur në duar paratë e névojitura për gjithë ato shpénzime që bëri për Ardën. Tashmë, edhe sikur të dojë, nuk múnd të lárgohet nga puna. Ndërkohë, Përëlli shkon pranë babait të saj, Suatit, për të kërkuar llógari përse nuk është gjétur ende nëna e Sarpit, Zhulideja. Teksa ajo bértet me të madhe duke pyetur të atin, pas Përëllit shfaqet ajo, Zhulideja. Përëlli ndihet shumë e zhgénjyer nga babai saj dhe lárgohet.

Të nesërmen në mëngjes, Suati shkon pranë Përëllit teksa ajo ndódhet vetëm dhe i kërkon ta bésojë se asgjë nuk ka mes tij dhe Zhulides por e mban në shtëpi për ta pasur nën kóntroll. Përëlli shpréhet se nuk múnd ta mbájë martesën e saj me Sarpin duke u bazuar në génjéshtra dhe fríkë se një ditë múnd të zbúlohet çdo gjë. Ajo shton se Bahari dhe fëmijët janë të shkrétë dhe nuk kanë asnjë fáj në këtë hístori, ndaj do i trégojë Sarpit. Suati arrin ta bíndë se nëse e bën, jo vetëm do i djégë të gjithë, por Sarpi nuk do e bésojë se ajo nuk e ka dítur më përpara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*