Grua/ Shirini prét damarët e saj nga xhélozia e tepruar

Fëmijët nuk ndíhen mirë ndàj nuk mùnd t’i dërgojë në shkollë, për këtë arsye, Bahari i lutet Enverit që të qëndrojë me fëmijët në shtëpinë e saj. Enveri pranon. Kur shkon atje, i hùtuar, hàrron gjellën në zjàrr dhe ajo dígjet. Ai provon të gatuajë diçka tjetër por në frigorifer nuk ka asgjë. Kështu, ai telefonon  Hatixhenë, duke i kërkuar të blejë paksa ushqime dhe t’u gatuajë fëmijëve.

Ajo fillimisht refùzon, por Enveri i dërgon adresën e shtëpisë dhe ajo shkon. Fëmijët kënaqen me gatímet e saj, por, në një moment kur Enveri është në gjumë ndërsa Hatixheja në tualet, bíe telefoni i kësaj të fundit. Në ekran shkruan ‘bija ime’ ndaj Nisani i përgjigjet thírrjes dhe flet duke menduar se në anën tjetër është Bahari. Ajo i tregon që Hatixheja ka shkuar aty dhe u ka gatuar.

Por në të vërtetë është Shirini. Nga xhélozia e madhe, ajo kthén të gjithë shtëpinë përmbýs. Mes xhamave të thýer, ajo prét edhe damarët e saj. Në shtëpi mbérrin me të shpejtë Hatixheja, e cila shikon Shirinin të mbùluar në gjàk. Duke hùmbur shpresat se ajo mùnd të jetojë më, Hatixheja godét edhe veten me thíkë dhe të dyja shtròhen në spítal me urgjéncë. Duke e ditur shkàkun e kësaj ngjàrje, Enveri i kërkon Baharit të  mos u shkojë  më në shtëpi.

Pas disa ditësh, fëmijët ndodhen në shtëpi me fëmijët e shoqes së ngùshtë të Baharit. Ato kanë ardhur me kompjuter me vete, të cilin e ka përdòrur më parë nëna tyre. Në ekran, është i hapur lajmi që është bërë për Sarpin pas vdékjes së tij, ku shkruhet se ai ka qenë abùzùes. Këtë e lexon Nisani e cila nevríkoset shumë me të atin. Bahari ia shpjegon se është génjeshtér, por më kòt. Fëmijët janë shumë të lëndùar. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*