Grua/Sarpi hùmbet ndjènjat para Enverit

Shirini zbùkurohet ènkas për Suatin, të cilit i afròhet sapo hap sytë në mëngjes. Por, ndrýshe nga herët e tjera, tashmë Suati është i përqèndruar vetëm në martesën e të bijës, dhe fàktit që Bahari është gjallë, duke ia rrèzikuar atë martesë Përëllit. Prandaj, pýet Shirinin se nga kush do e màrrin pàlcën për t’i bërë trànsplantin Baharit. Shirini fillimisht pýet nëse do e vràsin personin që do bëjë trànsplantin, që Bahari të vdésë, ndaj Suati i çùditur pyet nëse ajo dèshiron që motra saj të vdesë apo jo, gjë për të cilën Shirini thotë se e dëshiron me shumë kënaqësi.

Kështu, i tregon gjithë hìstorinë e tràdhëtisë së babasë së Baharit, nga e cila ka lindur një fëmijë, që përkòn të jetë motra tjetër e Baharit. Shirini ende nuk është në dijeni se e prèsin atë për të bërë trànsplantin. Nga ana tjetër, Sarpi përbàllet me Arifin, të cilin kùjtohet se e ka parë edhe në spìtal kur Enveri ishte i shtrùar, dhe ishte dorë për dorë me vogëlushin që e thèrriti ‘baba’, që është po i njëjti fëmijë që ndòdhej në shtëpinë e Enverit. Por, nuk i mjàfton për t’u bìndur që ai është Doruku, sepse ka kaluar në gjèndje shoku.

Arifi mèrr Hatixhenë dhe làrgohet pa e parë Sarpi, ndërsa ky i fùndit vàzhdon të tròkasë në derën e Enverit, ku brenda në shtëpi tashmë Enveri ndòdhet i vètëm. Sarpi vètëm tròket, me shumë fòrcë, duke thënë mes lotësh se nuk do ikë gjëkùndi, por do prèsë deri në minutën e fùndit. Sado që Enveri kërkoi të fshìhej, zëri i làrtë i televizorit që hàpet pàpritur, e zbùlon atë. Sarpi hùmbet totàlisht fùqitë e tij, dhe i bìe të fìkët mu para derës së Enverit. Ky i fùndit e shikon, dhe nuk i bën dot zemra ta lërë, ndàj e mèrr brènda në shtëpi.

Pasi vjen në vete, Sarpi tròndit zemrën e Enverit duke e pýetur nëse janë gjallë apo jo Bahari me fëmijët, dhe nëse ai moment është një ëndërr apo jo. Nga ana tjetër, Bahari ndòdhet nën shoqërinë e Xhejdës, duke ecur ngadàlë në koridorin e spitalit, kur kalon Azmiu, personi më i bèsuar i Nezirit. Xhejda shikohet sy më sy me të, dhe fiton një pëlqim të menjëhershëm, gjë të cilën ia tregon edhe Baharit. Ndërsa kjo e fùndit, i tregon se ka ecur ende një hap më shumë me Arifin, sepse kanë shkèmbyer pùthje në buzë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*