Grua/ Nisani prezanton Arifin si babanë e saj

Arifi shkon pranë Nisanit dhe Dorukut, siç u kishte prémtuar se nuk do i linte vètëm në ditën e panairit. Me të shkuar pranë tyre, ai kupton se biskotat e Baharit i kishte márrë lumi. Për të gëzuar fëmijët, ai telefonon një shok dhe mérr nga ai karrocën që bën kallamsheqerët. Arifi vjen surprizë për fëmijët dhe Nisani e prezanton atë si babanë e tyre. Ai çùditet shumë por Nisani i pérgjérohet që t’ia mbájë lòjën.

Në shkollë mbërrin edhe Bahari. Në hyrje, ajo ndálohet nga mësuesja e Nisanit, e cila i tregon se e bija ka ftuar dikë në panair, të cilën po e prezanton si babanë e saj. Bahari hyn brenda me të shpéjtë dhe shikon Arifin se sa shumë lumturi po u dhuron fëmijëve. Ato kthéhen të gjithë së bashku në lagje, të kàpur për dore. Këtë skenë e shikon edhe Bershani, ish e fejuara e Arifit që ende ka një fíksim të madh ndàj tij.

Pranë Bershanit afrohet me të égër Jasini, i cili i thotë të zhdùket nga lagjia tyre dhe t’ia hèqë sytë Arifit. E nxítur nga mlléfi dhe xhélozia, Bershani telefonon Arifin duke i kérkuar të takohen me doemos, duke e génjyer se gjòja babai tij e ka dhùnuar. Për ta bërë génjeshtrën sa më të besueshme, ajo merr një gur të madh në tokë dhe gòdet veten. Megjithatë, nuk arrin ta bëjë për vete Arifin.

Në mbrëmje, Doruku pyet Nisanin përse ajo i génjeu të gjithë në shkollë duke e prezantuar Arifin si babanë e tyre dhe Nisani përgjigjet se ndonjëherë, e mérr málli aq shumë për babanë e tyre, sa ka névojë të thërrasë dikë ‘baba’ vétëm për të héqur pak màllin. Bahari shkon për t’u uruar gjumë të ëmbël, dhe Nisani zgjédh të rréfehet për génjéshtrén që ka thënë në shkollë, por Bahari do tregohet shumë e kuptueshme ndaj të bijës. 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*