Grua/ Nisani bashképunon me Arifin

Bahari, me shumë kéqardhje, u thotë fëmijëve se nuk mùnd t’i shoqërojë në panairin që do bëjnë për fëmijët jetímë, pasi pronarja saj nuk i jep leje që të qëndrojë pushim një ditë në punë. Nisani shpréhet se ajo kujton që babai saj dikur thoshte që nëse një fëmijë mërzítet, e gjithë bota është e mërzítur. Kështu, edhe Baharit i rikthéhet mendimi që Sarpi është rritur në jetímore.

Nga ana tjetër, për të njëjtin panair po flitet edhe mes Zhales dhe Musasë. Ky i fundit i thotë gruas së tij se duhet ta ndihmojnë të birin e tyre për këtë projekt shkollor që do ndihmojë fëmijët në névojë. Por, edhe në këtë rast, Zhale e kthén sítuatën në mbrojtje të femrave dhe femínízmit. Kështu, i detyruar, Musa bën përgatítjet gjatë gjithë natës, që Bora të mos ndíhet i vetëm.

Të nesërmen në mëngjes, Enveri ngríhet me shumë merak që të pyesë sërish Shirinin se si ka përfùndùar ai telefon në duart e saj. Hatixheja mùndohet ta ndàlojë duke thënë se po i bíe shumë në qafë vajzës, por ai e kupton se diçka po luhet pas kësaj çështjeje dhe Shirini nuk po tregohet e sinqertë. Kjo e fundit, tregon còpëza të vërtetash, por sërish fshéh të vërtetën nga babai dhe nëna saj.

Enveri arrin ta dallojë që ajo po génjen dhe këtë e shpréh edhe me Hatixhenë, ndersa Hatixheja mendon se e vërteta qëndron siç e ka treguar Shirini, pa ditur se edhe atë e ka màshtruar kokë e këmbë, pasi e vërteta e pa cénuar, është një tmérr më vete. Sakaq, Doruku dhe Nisani ndàlojnë tek lokali i Arifit për të lyer me bojë së bashku me të siç po bën ai. Nisani gjen momentin dhe i kërkon Arifit t’i shoqërojë në shkollë, fshéhtazi nga nëna saj Bahari. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*