Grua/Nisani përlòt Jelizin

Jelizi qëndron gjatë gjithë kohës me Nisanin dhe Dorukun, duke u kùjdesur për ato të dy, si të ishin fëmijët e saj. Sapo mendon që i ka zènë të dy gjumi, Jelizi ngrìhet nga shtrati dhe làrgohet. Nisani i shkon nga pas sepse nuk e ka zènë gjumi për shkàk të disa mendimeve që e gèrryejnë. Ajo pyet Jelizin nëse babai saj i do më shumë fëmijët e tjerë që ka, gjë të cilën Jelizi e mòhon menjëherë. Nisani vazhdon me argùmentimin e saj, i cili e përlòt shumë Jelizin. Sipas Nisanit, nëse nuk do i kishte dashur më shumë, ai do rikthehej njëherë e mirë dhe jo t’i bràktiste sërish.

Nisani lë pa fjalë Jelizin, si dhe shton se sapo nëna saj të rikthehet në shtëpi, do i tregojnë që baba Sarpi jeton, meqë tashmë opèrimi ka përfùnduar dhe është shëruar. Ndërkohë, nëna saj ndodhet ende në spìtal, pranë së cilës qëndron gjatë gjithë kohës Xhejda, duke u kujdesur ende më shumë sesa Jelizi për fëmijët e vegjël. Bahari mendon se Xhejda është në gjumë dhe telefonon Arifi, i cili emocionohet shumë nga fàkti që Bahari po e telefonon në atë oràr, që po e mendon dhe po tregohet aq romantike me të.

Por, Xhejda zgjohet nga gjumi pikërisht kur Bahari i thotë Arifit se është siguruar që Xhejda nuk po e dëgjon. Me të qeshura, Xhejda ua mbýll telefonatën dhe i tregon Baharin për tèstin që ka dëgjuar. Sipas atij tèsti, mùnd të dallosh nëse mashkulli që ke në krah është apo jo për ty, dhe vazhdon me sqàrimin; nëse ende të pëlqen shndèrrimi dhe sjellja jote pasi je lìdhur me atë mashkull, atëherë është mashkulli i duhur, dhe në të kùndërt, nuk është i duhuri nëse nuk të pëlqen si po bëhesh nga màrrëdhënia me të.

Nga ana tjetër, Sarpi, Myniri dhe Suati shkojnë në shtëpinë e këtij të fùndit. Brìtmat mes Suatit dhe Sarpit risjellin fàktin e hìdhur që Suati e ka detyruar njëherë e një kohë Përëllin që të martohej me djalin e Nezirit, ndaj Sarpi ia përmend duke i thënë se po të mos kishte qenë ai, Përëlli do kishte vdèkur natën e débatit të àshpër me djalin e Nezirit, Mertin. Myniri ndàlon dèbatin dhe telefonon Azmiun për ta poshtëruar me idenë që ka grabitur fëmijët dhe Përëllin, dhe kështu bie me këmbët e veta brenda, pasi Azmiu kupton që ato qenkan fëmijët e Sarpit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*