Grua/ Myniri vë në rrézik jetën e Sarpit

Suati rìkthehet në shtëpi së bashku me Mynirin dhe Sarpin. Ato kanë një bìndje që Përëllin dhe fëmijët i ka gràbitur Neziri, por nuk mùnd të jenë shumë të sigurtë për këtë, aq sa të shkojnë e t’i kërkojnë në shtëpinë e Nezirit. Myniri mendon një ide për ta vërtetuar nëse bìndja tyre është apo jo e sàktë, por paralàjmëron se mùnd të jetë rrugë e rrèzikshme. Ai telefonon Azmiun, vëllanë e tij, krahun e djathtë të Nezirit, për ta krìtikuar se si kanë gùxuar të gràbisin një femër e fëmijë, por Azmiu i bën të qàrtë që nuk kanë lìdhje me to.

Azmiu gjithashtu pyet se për çfarë arsýeje do i gràbisnin ato, dhe hèshtja bën që Azmiu të kuptojë që janë fëmijët e Sarpit. Ky i fùndit, i hàkërrehet Suatit që dikur, e ka detyruar Përëllin të martohej me djalin e Nezirit. Teksa Suati tènton ta ofèndojë Sarpin, Sarpi i kujton se ai ia ka rrèzikuar jetën Përëllit duke e martuar pa dëshirë me Mertin dhe se po të mos ishte Sarpi, Përëlli do kishte vdékur atë natë nga dora e Mertit. Gjatë asaj kohe, Përëlli ka àrritur të gjejë dhe të mbèrrijë në shtëpinë e Enverit, duke e lënë pa fjalë atë.

Sakaq, Jelizi konsìmon një bisedë shumë emòcionale me Nisanin. Sapo mendon që Nisanin dhe Dorukun i ka zènë gjumi, ajo ngrìhet për të shkuar në kuzhinë. Nga pas i shkon Nisani, të cilën nuk e lënë të qetë mendimet brenda kokës së saj. E përlòtur, Nisani pyet Jelizin nëse babai tyre i do fëmijët e tjerë më shumë se ato. Jelizi e mòhon, por Nisani shton se po të mos i kishte dashur më shumë fëmijët e tjerë, atëherë nuk do e kishte bràktisur sërish atë dhe Dorukun. Jelizi mbètet pa fjalë para saj, ndaj Nisani nuk e zgjàt më tepër.

Por, para se të làrgohet i thotë se tashmë ka àrdhur koha që t’i thonë nënës së saj, Baharit, se Sarpi jeton. Bahari vetë ndòdhet ende në spìtal gjatë asaj kohe, ku telefonon Arifin në orar shumë të vonë, sapo mendon që Xhejda ka rënë në gjumë të thèllë. Ajo bisedë e emòcionon Arifin por emòcionin e ndërprèt Xhejda kur zgjòhet pas pak sekondash. Pas të qeshurave dhe ngàcmimeve me Baharin, Xhejda i thotë se ka parë një lloj tèstimi ku me një pyetje àrrin të dallosh nëse partneri yt është i duhuri, dhe Bahari ia apròvon. Sipas testimit, nëse e do edhe ndrýshimin e vetes pasi ke filluar màrrëdhënien me atë person, atëherë është mëse i duhuri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*