Grua/ Jelizi detýrohet ta lérë në bàltë Baharin

Nisani ndàn 100 Lira Turke nga 250 që shiti kompjuterin e fituar në shkollë. Duke menduar se si t’ia japë nënës së saj, Nisani i thotë se ato para i ka gjétur në fùnd të raftit të rrobave, dhe se ndoshta nëna saj Bahari thjesht ka hàrruàr që i kanë rénë. Bahari çudítet aq sa gëzohet. Me paratë e mbétura, Nisani planífíkon t’i blejë një dhuratë të mirë shoqes së saj, Elifit, e cila në mes të klasës i përméndi që Nisani nuk ka mùndësi të blejë dhurata për shoqe.

Në shtëpinë e Enverit, Shirini vjen së bashku me Leventin për darkë. Por, Enveri nuk është i qétë pa folur me të bijën dhe shqétésimin e tij e shpréh hàptazi në tryezë, duke u ngrítur fàre. Shírini i víhet nga pas duke i kërkuar të kthéhet pasi kështu po e tùrpëron para shokut të saj. Sapo përmend fjalën tùrpërim, Enveri e gòdet me shùplakë duke i premtuar që do flasin edhe mbí këtë fjalë. Pasi Leventi làrgohet, Enveri dhe Shirini dàlin jashtë të bisedojnë.

Enveri nuk pranon të flasin në shtëpi pasi Hatixheja gjithmonë do ndërhýjë duke mbrojtur Shirinin. Në bisedën e tyre, Enveri i përplàs gjithë të vërtetat në fytyrë. Shirini mùndohet t’i mòhojë dhe kështu Enveri zhgénjehet edhe një tjetër herë nga ajo duke thënë se është i sigurtë se ajo nuk do ndryshojë asnjéherë Mes lòtësh, Shirini kthéhet në shtëpi dhe ínatín premton që do e nxjérrë nga Bahari.

Sakaq, kjo e fùndit ndodhet në vízitën mjékésore me Sinanin dhe Zhalen. Ato i shpjegojnë që në rast se tràjtimi nuk do funksíonojë, asàj do i duhet të màrrë gjàk nga të afërmit, nga familjarët. Por, Bahari kundérshtòn duke thënë se është e sigurtë që teràpia do funksíonojë dhe se assési nuk pranon të màrrë nga Hatixheja apo Shirini. Të nesërmen, ajo takohet me Jelizin, e cila e fton të jetojë me ta, por bashkëshorti saj nuk pranon. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*