Grua/ Enveri bràktis shtëpinë e tij

Enveri, pasi mëson djàllëzínë e Shirinit, sërish i jép asaj mùndësinë që të rréfehet vetë. Në vend të kësaj Shirini víjon të génjeje duke thënë se është e vërtétë se nuk e kanë sùlmùar në park por atë e ka dhùnùar Leventi në një momént që ai kishte hùmbur vetédijen nga déhja. Enveri e dëgjon deri në fùnd dhe ménjëhérë i kërkon të héqë fàshot e rréme që ka në trùp dhe në fytyrë.

Hatixhe nuk e kùpton se çfarë po ndòdh por shumë shpejt fríkésohet nga e bija pòshtë fàvoshe të së cilës nuk shikohet asgjë dhe dùkurinë e kësaj gjéje ia shpjégon Enveri. me foto në duar ai déshmon gjithë màshtrímin e saj dhe Hatixheja e gòdet me shùplàkë në fytyrë. Shirini shpérthén në të qàra duke théne se të gjithë këtë e ka bërë vetém që fëmijët dhe Bahari të làrgòheshin sepse nuk e dùron dot përkùshtímin që prindërit e saj kanë ndàj tyre.

Më e tròndítur se kùrrë, Hatixheja mérr véndímin se Shirini dùhet të mjékohet nëpérmjet një psíkíatri sepse méndja e saj është shumë e sémurë. Ndërsa, pranë Baharit Hatixheja shkon kokë ùlur dhe i pérgjéròhet që të mos íkë sepse Shirini është e sémure. Për psíkològun e Shirinit, Hatixheja kòntakton doktoreshë Zhalen. Shirini gjòja pranon që të shkojë në ato séanca, por pas tyre fshíhet një tjetër plàn.

Gjatë kësaj kohe Enveri véndos që të shkojë sëbashku me Baharin dhe fëmijët në shtëpinë e tyre të mëparshme sepse ndérgjégja e tij  nuk e léjon që ti bràktísë ato, ashtu siç Bahari nuk prànon që të jetojë më në atë shtëpi, me ato persona. Madje, Ajo i kërkon me ngùlm Enverit që të mos shkòjë me to sepse shtëpia e saj nuk është me aq kùshte sa shtëpia e tij. Megjíthatë ai véndos të íkë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*