Grua/Enveri pranon Sarpin në shtëpi

Enveri ndòdhet i vétëm në shtëpi pas làrgimit të Shirinit. Sapo ajo làrgohet, dera tròket dhe ai pàndeh se Shirini ka hàrruar dìçka. Enveri ngèlet i tëri në vend kur shìkon që pas derës ndòdhet Sarpi, duke kèrkuar që të flàsin. I névrikosur së tepërmi me Sarpin të cilin e njéh fare gàbim për shkàk të Shirinit, Enveri tènton ta dèbojë që aty,duke i thënë se hìstoria tij është mëse e dìtur, sepse ka bràktisur gruan dhe fëmijët për një jetë me shumë pàra. Edhe pse fìllimisht ia mbýll derën në fytyrë, Sarpi nuk làrgohet lehtë që aty.

Ai vàzhdon të insìstojë teksa brenda në shtëpi Enveri pýet veten se çfarë mùnd ta bëjë një person që të bràktisë familjen dhe pèrgjigjen e kësaj pyetjeje dèshiron ta mësojë nga Sarpi, të cilin e prànon brènda në shtëpi. Gjatë asaj kohe, Hatixheja ka shkuar në spìtal, tek Zhaleja. Ato mèndojnë se çdo llòj gjëje e kéqe mùnd të ketë ndòdhur me Baharin, ndaj janë të përgàtitur edhe për trànsplant. Bahari është shtrìrë në tokë, në hýrje të shtëpisë së saj, ku e gjèjnë Arifi me Jelizin, të cilët menjëherë përlòten nga ajo pàmje e trìshtë.

Nga pas u vjén edhe Xhejda, e shqètësuar së paku po aq sa Arifi dhe Jelizi. Fëmijët vìjnë nga shkòlla me Musanë dhe shìkojnë nënën e tyre në atë mënyrë të frìkshme, duke u përlòtur edhe ato së tepërmi teksa i kérkojnë të mos vdèsë e të mos i lërë të vétëm. Arifi mèrr Baharin në krahët e tij për ta dërguar në makinë, duke névrikosur sërish babanë e tij që nuk e do atë afrimitet. Nga ana tjetër, Shirini i është drejtuar zyrës së zotit Suat, pas làrgimit me indìnjatë nga shtëpia ku mendon se Enveri po e dèbon që të thérrasë Baharin.

Ajo takon fìllimisht Mynirin, i cili kujton se ato janë takuar edhe para 4 viteve, për një tjetër çèshtje. Shirini kònfirmon dhe fùtet brenda në zyrën e Suatit, i cili nuk e prìste àspak vìzitën e saj. Shirini i tregon gjithë shérrin që ndòdhi me baba Enverin por Suati nuk e kupton àrsyen përse po i trègohet. Prandaj, Shirini vàzhdon duke i lënë të dìjë se ajo do jetë përgjègjësi e tij, sepse nuk ka àsnjë vènd tjetër ku mùnd të shkojë dhe në ràst se do kùndërshtòjë për këtë, atëherë Sarpi dhe Bahari do mésojnë për njëri tjetrin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*