Grua/ Enveri i përplàs Shirinit të vërtetat në fytyrë

Sinain me të dashurën e tij kaluan një natë në shtëpinë e Zhales, ku ishin të ftuar për mbrëmje. Ai shkon pranë Zhales teksa ajo po pastron kuzhinën, por e gjen atë të mbùshur me mlléf, e cila i thotë se tashmë u bínd që ai nuk ka ndrýshuar àspak. Pasi Sinani me të dashurën làrgohen, Musai pyet Zhalen nëse Sinani ka qenë i dashuri saj në universitet, dhe Zhale e pranon.

Nga ana tjetër, Enveri provon të flasë me Shirinin pasi që ka mësuar génjéshtrat e saj në kurs. Por, pa e lënë të thotë asnjë fjalë, Shirini thérret në dhomë edhe nënën e saj dhe u thotë të dyve që tashmë është rikthýer rregullisht në kurs dhe madje profesorët janë shumë të kënaqur me të. Fjalët e Shirinit ndërpríten nga Enveri i cili i përplàs të vërtetat në fytyrë, por megjithatë, Shirini sërish gjen mbéshtetje tek Hatixheja e cila e mbron.

Ndërsa në shtëpinë e Baharit, të gjithë do zgjohen në mes të natës kur Nisani të përvélohet nga témpératura. Nxitimthi, Bahari dërgon fëmijët në mes të natës në spítal. Me të mbërrítur atje, mjekët kuptojnë se víroza ka kàpur edhe Dorukun përveç Nisanit. Bahari shqétësohet shumë për fëmijët, mbí kokat e të cilëve qëndron deri në të gdhírë. Më pas, kërkon ndihmë nga Enveri.

Ajo i tregon névojën që ka për të, për t’i qëndruar me fëmijët të cilët nuk mùnd të shkojnë në punë. Enveri rastiset me Xhejdën dhe Jusufin, të cilët mendojnë se Enveri është dashnori i Baharit. Kështu, Jasini ulet tek i biri, Arifi, dhe fillon të flasë réndë mbi ndérin e Baharit, duke përmendur se disa ditë më parë ka dalë me një shoqe në mes të natës ndërsa tani i vijnë burra në shtëpi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*