Grua/ Análizat e Baharit rezùltojnë shumë shqétësuese

Dorukut i mbétet mendja tek qeni i hùmbur, për të cilin shikoi làjmërimin në park, ndàj u làrgua nga kopshti, me dëshirën e padùrueshme për ta gjètur e për ta rikthyer në strèhën e tij. Gjatë kësaj kohe, Enveri shkon në shtëpi dhe i tregon Hatixhesë se e ka dërguar telefonin e Sarpit tek puna e Baharit, për të. Me të dëgjuar këtë, Hatixhe dél me ngùt nga shtëpia, me shpresën që të mbérrijë para postierit dhe ta márrë telefonin.

Bahari çùditet shumë kur vjen një postë për të, por shòkohet e tëra kur shikon që telefoni i përket Sarpit. Ajo del jashtë menjëherë për të gjètur postierin, dhe vràpon pas tij në shumë rrugica të njëpasnjëshme, por ndàlon nga një telefonatë që mèrr nga mësuesja e Dorukut. Ajo i tregon se çfarë ka ndòdhur dhe Bahari kthehet në punë, të marrë çantën e të dàlë në kérkim. Aty gjen Hatixhenë duke e prítur. Sapo mèrr vesh se çfarë ka ngjàrë, Hatixheja shkon me Baharin për kèrkim.

Të dyja së bashku në taxi shqetésohen se ku mund të jetë Doruku. Por, vèmendja e Hatixhesë është tek telefoni i Sarpit në çantën e Baharit pàsi ka fríkë nga mesazhet që mund të zbùlohen. Nga ana tjetër, rezùltatet e anàlizave të Baharit kanë dàlë dhe Zhale shkon t’i màrrë. Sàpo i lexon, në fytyrën e Zhales bíe një híje mèrzie. Ajo telefonon Baharin për t’i trèguar se duhet të fillojë një mjèkim, por Bahari nuk përgjigjet pàsi është në kérkim të Dorukut.

Vendi i parë ku do kèrkojnë për Dorukun, është parku ku fillimisht shikuan njòftimin për hùmbjen e qenit. Bahari me Hatixhenë hapin sytë gjithandej, por më kòt. Ato as nuk e shohin gjëkundi Dorukun por as nuk màrrin një pérgjigje pozitive nga njerëzit rreth e rrotull. Në atë moment, Bahari kùjton njëherë e një kohë kur Nisani ka hùmbur dhe Sarpi e ka gjétur. Sapo hípin sërish në makinë, Hatixhe mùndohet të màrrë telefonin e Sarpit, por nuk árrin dòt. 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*