GRUA/ Bahari bíndet se është pérfshírë në punë të písta

Emreja merr të largohet nga lagjia e Baharit dhe Xhejdës por kjo e fundit i del përpara dhe e ndàlòn. Ajo i kërkon fàlje që e ka quajtur atë si babanë e Ardës, i tregon se ka të drèjtë, se Arda nuk është djali tij dhe se që nga ai moment e tútje, nuk do e shqètësojë më. Emreja sërish e krítíkon që ajo ka folur pa e menduar mirë, dhe largohet. Të njëjtën gjë, Xhejda i thotë edhe Enverit e Arifit mbi Ardën, duke i kërkuar që të mos e pyesin asgjë më tepër. Të dy ngèlin gojëhàpur, ashtu siç ngèl në të njëjtën kohë, edhe Fazileti nga djali saj Raifi.

Ajo shikon që rrotat e kàrriges së tij janë gjithë bàltë dhe e pyet çfarë ka ndòdhur. Raifi e shtàng atë duke i treguar me dètaje se si Xhejda i ka hyrë në dhomë pa trokitur, e ka gjètur gjysmë të zhvèshur, e ka màrrë me zòr dhe e ka nxjèrrë nga shtëpia për të shkuar në park. Madje, ajo i ka dèmtùar makinat që kishin parkuar kèq në lagje dhe i kishin pèngùar rrugën Raifit. Shókímit të Faziletit, i shtohet edhe kómenti i Raifit, se ajo sjellje e Xhejdës, i ka pëlqyer shumë. Gjatë asaj kohe, Xhejda bíndét nga Bahari se nuk dúhet ta vazhdojnë më punën.

Para se ajo të largohet në shtëpinë e saj, Bahari i tregon këpucët e reja që i ka blerë Ardës, duke treguar me vepra se ajo nuk e ndàn Ardën nga fëmijët e saj, Nisani dhe Doruku. Xhejda shkon në shtëpi e pèrlòtur, dhe çaste më vonë, në derë i troket Bershani. Ajo vjen e entúzíasmúar duke i thënë se prónárit i ka pëlqyer ushqími që ato kanë gatuar dhe dëshiron të ketë sërish punë me to. Xhejda e refúzon, i tregon mendimin e Baharit dhe merr ta làrgojë por Bershani e túndón dhe e bínd për të kúndértën. Fillimisht, i thekson se atë punë, e bëjnë me dhjetëra e qíndra gra të tjera.

Ajo shton se nuk múnd të ketë një punë të písté, përderisa ato janë vetëm duke gatuar disa ushqíme. Xhejda bíndét nga Bershani, dhe troket në derën e Baharit sapo Bershani largohet. Xhejda i pèrgjèrohet Baharit që ta vazhdojnë atë punë, sepse kanë shumë nèvojë për para, së paku sa t’i paguajnë qèranë Jusufit, prandaj bíen dakord që ta bëjnë atë punë edhe dy herë të tjera e jo më tepér. Të nesërmen, Bahari gatuan sërish ushqímet, por bíndet se është pérfshírë në një punë të písté, kur shkon për të dërguar ushqímet në adresën e dhënë dhe pérbállet me situata aq të fríkshmé sa edhe të çúdítshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*