GRUA/ Bahari i rrèmbèn Arifit një puthje në buzë

Bahari kërkon ndjèsë nga Emreja për veprimet e Shirinit por ai nuk pranon që Bahari të jetë kokëùlùr për Shirinin. Màdje, ai merr edhe fëmijët e Baharit me vete dhe i dërgon në shtëpinë e tij për të luajtur me Satëllmëshin. Ndërsa Bahari për vete, shkon në shtëpinë e Faziletës për të vazhduar me librin që ajo do shkruajë. Derën ia hap Raifi, i cili po gatuante në kuzhinë me Xhejdën dhe për shkàk të qepève, ai po lòtònte. E frìkèsuar, Bahari e pyet përse është me lòt në sy dhe Raifi fillon të qàjë me tepër duke thënë se Xhejda ka rènè nga dritarja teksa po pàstronte.

Edhe Bahari nis të qàjë, derisa përpara i del Xhejda shèndòshë e mirë. Fazileta ndìkòhet nga shqètèsimi që Bahari kishte për Xhejdën, prandaj e pyet përse Xhejda nuk e ka pranuar ùnàzën që i ka dhènë Raifi. Ashtu si i biri, edhe Fazileta mendon se Xhejda nuk dëshiron ngaqë Raifi është i pàralìzuar, por Bahari i tregon të vèrtètën, se Xhejda nuk e shikon veten të dènjë për Raifin. Fazileta pyet sërish, nëse Bahari e shikon të dènjë Xhejdën për të dhe sípas Baharit, Xhejda është e dènjë për personin më të mirë të mùndshèm.

Ajo thotë vetë se shpesh herë, sjellja e Xhejdës krijon kèqkuptime tek të tjerët, por kur e njeh nga afër, kupton se është njeriu me zemrën më të pàstèr në botë. E ndìkùar tashmë Fazileta nga fjalët e Baharit, ajo e përgëzon Xhejdën për rìzòton që ka gatuar, duke e çùdìtur Raifin kur thotë se e ka gatuar edhe më mirë se ai. Gjatë asaj kohe, fëmijët e Baharit po luajnë me Satëllmëshin, i cili rikthen në mendje sa shumë është dhùnùar nga babai që e ka rritur. Ai pyet fëmijët se kush i ka rràhùr më shumë dhe çùdìtet kur ato përgjigjen se kùrrë nuk i prèkùr me dòrë njeri.

Për të mós u vìktìmìzùar, edhe Satëllmëshi thotë se kùrrë nuk e ka rràhùr askush. Mbrëmjen e asaj dite, Xhejda shòkòhet nga rrègjìstrimi i zèrit që Arifi i ka bèrë Shirinit. Màdje, Xhejda plànìfikon ta vràsè Shirinin,  me plot bìndjè, duke thënë se vetë do bùrgòset dhe fëmijët ia mbàn Bahari, por Arifi i bètòhet se nuk vèrtètojnë dot asgjë nga ai rrègjìstrim zèri. Ai qètëson Xhejdën, bën planin e dùhur me Xhejdën dhe psìkòlogùn e Shirinit dhe më pàs shkon tek Bahari. Ai e lèhtèson duke i thënë se nuk ka më asnjë rrèzìk nga Xhemi, dhe Bahari i rrèmbèn një puthje në buzë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*