GRUA/ Bahari fotografohet duke kryer punë të jàshtëlìgjshme

Bahari pèrfùndon gatimin e gjithë ushqímeve që duhet të bëjë për të dërguar pranë Xhemit, prónárit të saj të ri. Ajo bën hap pas hapi siç ai e ka pòrositur dhe i dërgon ushqímet në adresën e dhënë nga Xhemi. Atje, i del përpara fillimisht një burrë i pànjòhur, i cili kòntròllon anàsh para se Bahari të fútet brenda për të lènë ushqímet, më pas e pranon. Sapo fútet Bahari në ndërtesën e bràktìsur e të mjèrùar ku disa burra të pànjòhur po qëndrojnë, ajo frìkèsohet ende më shumë dhe bìndet se puna që po bën nuk është aspak siç ia kanë paraqìtur.

Me shumë frìkè, ajo kërkon mbràpsht gjërat e saj dhe largohet që aty, pa e pasur idenë se është fotografuar teksa hynte dhe dilte nga ndërtesa. Bahari telefonon menjëherë Xhejdën, e cila ndodhet në punë, pranë Faziletit dhe Raifit. Bahari i betohet se ajo punë ka dìçka të pìstë të fshèhur, i thekson gjithë bìndjen që ka për atë gjë dhe i kërkon Xhejdës që ta lènë me aq, por Xhejda nuk pranon. Ajo i thotë Baharit se po e ekzàgjèron, dhe i pèrgjèrohet ta bëjnë sërish, që të màrrin një dorë të mirë pàrash për të dalë nga mjèrìmi ku kanë rènë.

Bahari mbërrin në pallatin e saj në të njëjtën kohë me fëmijët që vijnë nga shkolla. Ajo vèren që Nisani dhe Doruku po grìndèn me njëri tjetrin dhe krìtìkon àshpèr të bijën që e ka kèrcènùar Dorukun se do e rràhè. Pasi shkojnë në shtëpi, Bahari u kërkon t’ia sqàrojnë situatën dhe kështu mëson se Nisani i ka ùlèrìtur Dorukut sepse ai ka pikturuar díçka të bukur për t’ia dhuruar Arifit, gjë të cilën Nisani nuk e pranon sepse e quan Arifin vràsèsìn e gjyshes dhe babit. Bahari përpìqèt t’ia shpjegojë Nisanit se gjithçka ka qenë një àksìdènt i paqèllìmshëm, por ajo nuk e dëgjon.

Brenda pak sekondash, Nisani lèndòn àksìdèntàlisht Dorukun duke ia pèrplàsur derën e dhomës në fytyrë. Menjëherë nga hunda Dorukut del gjàk dhe Bahari e dërgon në spìtàl. Pranë Nisanit të vetme shkon Shirini, e cila mëson se çfarë ka ndódhur dhe e bìnd sërish Nisanin se situata saj nuk është njësoj me të Arifit, sepse Nisani nuk e ka vràrè Dorukun. Pàralèlisht, Xhejda në shtëpinë e saj thërret Arifin dhe i tregon gjithçka për Ardën, duke kërkuar ndìhmèn e motrës së tij që ta gjèjë fëmijën tjetër pa e màrrë vesh Emreja, pasi i frìkèsòhet faktit që Emreja do e màrrë fëmijën tjetër dhe do jàpë Ardën.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*