Grua/ Bahari është e bindur që Sarpi nuk ka vdékur

Telefoni i Sarpit në duart e Baharit vetëm sa i është kthýer në strés, çdo minutë e më tepër që e mbàn. Megjithatë, Bahari flet me Jelizin çdo gjë që i shkon nëpër mend apo e mëson të re. Kështu, me këshillën e shoqes së saj të ngùshtë, Jelizit, Bahari kòntròllon datat e mesazheve që ka gjétur në celular. Duke mos e ditur se mesazhet i ka shkruar vetë ‘ajo gruaja’ dhe jo Sarpi, Bahari pérjéton një shòkim dhe lumturi të madhe kur shikon që mesazhet janë shkruar pas datës kur ka ardhur làjmi i vdékjes së Sarpit.

Kështu,  ajo entuzíasmohet së tepérmi, duke ménduar që Sarpi nuk ka vdékur. Ajo e mérr këtë si një bàzë shumë të fòrtë për të besuar se ai është énde në jetë. Menjëherë, mendimin e saj e ndàn me Jelizin. Kjo e fundit nuk dëshiron që shoqja saj të gëzohet më kòt, ndàj mùndohet ta qetésojë dhe t’i thotë se mùnd të ketë një pròblem datash celulari vetë, por më kòt. Bahari tashmë është entuzíasmuar mjàftueshëm. Megjithatë, i lë në dorë Jelizit celularin, pasi ajo i thotë se një person i njohur i saj punon në kompani celularësh.

Ndoshta në këtë mënyrë, do arrijnë të mësojnë emrin e ‘asaj gruas’ dhe të pyesin atë vetë nëse Sarpi jeton ende apo jo. Bahari hyn brenda në shtëpi dhe Jelizi në atë moment telefonon numrin místeríoz. Ajo shikon që numri është i njëjtë me numrin e Shirinit që i ka dhënë Arifi. Duke mos e besuar as vetë atë çfarë po ndodh, Jelizi hyn në shtëpi për të ndjékur zilen e celularit se nga vjen, dhe me telefon në duar, shikon Shirinin që mbàn në dorë telefonin që bíe. Të dyja mbésin të shòkuara, por nuk flasin asgjé në prezencë të të tjerëve.

Tashmë Shirini nuk ka nga t’ia mbàjë pasi është zbùluar térésisht nga Jelizi. Ajo nuk mùndet ta mòhojë. Sjelljen e çudítshme të Jelizit ndàj Shirinit, e véren edhe Hatixheja edhe Bahari. Ato mùndohen t’i japin një shpjégim kësaj gjéje, por më kòt. Jelizi vijon të jetë shumë e çudítshme. Duke mos mùndur të qëndrojë më në të njëjtin vend me Shirini, Jelizi làrgohet duke thënë se i ka dalë një punë urgjénte dhe i duhet të ikë. Ajo i premton Shirinit se këtë punë nuk do e lérë me kaq. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*