GRUA/ Bahari e vetme bìe në kùrthìn e Xhemit

Bahari dërgon të gjitha ushqìmet në vendin që Xhemi e ka pòrositur, por ajo frìkèsòhet që në derën e ndërtesës ku shkon, sepse personi i panjòhur që i del pèrbàllë, kòntròllon shumë anash, rrèth e rrotull, dhe më pas e pranon Baharin brenda. Brenda ku ajo lè ushqìmet, Bahari shikon një tùrmë të tërë burrash të panjòhur, të cilët e shikojnë atë shumë çúditshëm. Kokëùlur dhe shumë e frìkèsuar, Bahari largohet që aty, pa e kuptuar dhe pa e vènë re se po fotografohet nga larg, duke rènë prè e kùrthìt të Xhemit.

Përvèç Xhemit, edhe Bershani është po aq fàjtòre në kùrthìn ku është fútur Bahari. Ajo telefonon me të shpejtë Xhejdën për t’i thënë se nuk dëshiron ta vazhdojë më atë punë pasi është bìndur njëherë e mirë se díçka po kùrdìset nga pas, por Xhejda pàndèh se Bahari po e ekzàgjèron dhe i pèrgjèròhet që ta vazhdojnë sërish pasi kanë nèvòjë emèrgjènte për atë shumë të madhe pàràsh që po màrrin. Pasi shkon në shtëpi, Xhejda thërret Arifin pranë vetes, sepse ka një kërkesë për ndìhmë nga ai. Fillimisht, Xhejda i tregon të vèrtetën mbi Ardën.

Arifi shòkòhet nga rrëfìmi i Xhejdës, i duket thuajse e pamùndur por më pas e beson. Xhejda ia tregon Arifit gjithë ngjàrjen e saj, që Arifi të ndérhýjë me ndìhmën e Kismetes, motrës së tij. Kërkesa e theksuar e Xhejdës është që ai làjm të mos shkojë deri tek Emreja, pasi i frìkèsòhet idesë që Emreja mùnd të kërkojë fëmijën tjetër dhe të jàpë Ardën. Menjëherë në prezèncën e Xhejdës, Arifi telefonon motrën e tij, i tregon gjithë ngjàrjen dhe i kërkon ndìhmë për Xhejdën. Pasi mbýll telefonatën me Arifin, Kismetja i shkon pranë Emresë në sàllon.

Ajo po jeton me Emrenë por ende nuk e di askush. Sakaq, pèrbàllë shtëpisë së Xhejdës, Bahari merr në llògari Nisanin që e ka kèrcènùar vëllanë e saj se do e gòdàsë. Bahari mëson se grìndjà mes tyre ka ndodhur për shkàk të një surprize që Doruku ka dashur t’i bënte Arifit por Nisani nuk e ka lèjuar, duke e parë Arifin si vràsèsìn e gjyshes dhe babait të saj. Sado që Bahari i thekson se ka qenë një àksìdènt, Nisani nuk e pranon, derisa sekonda më vonë, àksìdèntàlisht ajo lèndòn Dorukun, duke bërë që t’i dalë gjàk nga hùndèt. Nisani bìndet se Arifi nuk ka fàj në àksìdènt, por Shirini ia tùrbùllòn mendimet duke i thënë se Nisani nuk e ka vràrè Dorukun, ndryshe nga Arifi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*