Grua/ Bahari mëson të vërtetën nga Doruku

Shirini ndodhet e vetme në shtëpi, duke ngrénë fruta teksa lexon ditarin e saj, ku më përpara ka rréfyer se si e kishte ndjékur Sarpin dhe kishte rënë në dashuri me të. Pasi fshéh sërish ditarin në vendin ku e fshéh gjithmonë, ajo telefonon nënën e saj, Hatixhenë. Kjo e fundit ndodhet në shtëpinë e Baharit duke u kujdésur për fëmijët, ndàj kur Nisani shikon të shkruar në ekran ‘bija ime’ ajo i përgjigjet thírrjes.

Duke menduar se po flet me nënën e saj, Nisani i tregon Shirinit të gjitha gatimet që Hatixheja kishte bërë atë ditë për ta. E xhíndosur, Hatixhe i merr telefonin nga duart dhe provon t’i shpjegojë Shirinit se nuk është asgjë siç duket, por ndërkohë ajo e ka mbýllur telefonatën. Për hapjen e telefonit, Hatixhe i bértet aq shumë Nisanit sa jo vetëm që e bën të lòtojë, por Doruku e nxjérr nga shtëpia duke i kërkuar të mos u shkojë më.

Nga xhélozia tepër e madhe, Shirini kthen të gjithë shtëpinë përmbys derisa arrín të présë damarët e saj. Ndonëse duke vrapuar, Hatixheja mbérrin vonë. Teksa e sheh të bijën në atë gjendjen, ajo telefonon ambùlancën dhe më pas me një thíkë që i gjéndet afër, Hatixheja thér dhe veten. Pas tyre rénd edhe Enveri i cili shkon së bashku me to në spítal. Rastësisht, zbùlohet se Zhale, është mbesa e Enverit

Bahari mëson në shtëpi, nga Doruku, se Hatixheja i ka bërtítur ashpér Nisanit. Ajo nuk e pranon àspak këtë sjellje dhe provon ta telefonojë të ëmën për t’i kërkuar llògari, por askùsh nuk i përgjigjet telefonatës së saj. Gjatë kësaj kohe, Hatixheja ndodhet në opéracíon duke lùftuar me jetën, ndërsa Shirini është në gjéndje më të lehtë. Bahari telefonon Enverin por shikon një ftohtësi nga ana tij.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*