GRUA/Bahari bën sàkrìficë për hìr të Hatixhesë

Shirini dhe Enveri vìzitojnë Sarpin dhe Baharin që vijojnë të jenë në spìtàl. Bahari i tregon se ka vendosur të hèdhë pas krahëve çdo gjë që kanë përjetuar në të shkuarën, se do fokusohet vetëm në të ardhmen e tyre dhe për hìr të nënës që kanë hùmbur, ajo do i qëndrojë pranë Shirinit gjithmonë, si motra madhe. Sàkrìfica e Baharit vjen vetëm për hìr të Hatixhesë, por edhe Shirini reàgon mjàft mirë. Enveri i përqafon të dyja njëherazi, duke mos iu besuar se ky moment ka ardhur në jetën e tij. Sarpi jep ngùshèllimet e tij për hùmbjen e Hatixhesë, si dhe i përgëzon motrat për inicìatìvën.

Bìsedën e tyre e ndèrprèt infèrmìerja, e cila i vendos sèrùmin Sarpit, me një ìlàç që për të është jètik. Para se të largohet me Enverin, Shirini kërkon të ndàlojë pranë Sarpit. Ajo kërkon shumë ndjèsë nga ai për gjithçka që i ka shkàktùar deri më atë ditë dhe teksa i kërkon lèje për një fillim të ri, ajo ia ndàlon sèrùmin fshèhùrazi, dhe askush nuk e kupton lojën e saj. Enveri dhe Shirini largohen që aty, duke e lènë Baharin sërish pranë Sarpit. Ato të dy, shtrihen pranë njëri tjetrit, dhe Sarpi shpreh dëshirën që ka brenda vetes.

Ai thotë se ndër gjërat që e ka màrrë màlli më së shumti, është ëndërrimi që bënte dikur me Baharin, se si do i donin momentet më të lumtura të jetës së tyre. Së bashku ëndërrojnë për momente shumë të bukura dhe të pàqta, ku pèrfshìjnë edhe Omerin e Alinë, që i ka màrrë tìnèzisht Përëlli, pa i lènë të takohen me babanë e tyre. Pasi ëndërrojnë, Bahari ngrìhet për të shkuar pranë zonjës Fazilet, të aksìdèntùarës së makinës tjetër. Në vizitën e saj, Bahari e falenderon së tepërmi që ajo nuk ka ngrìtur pàdì kùndrejt Arifit.

Fazilet shpjegohet se nuk i pëlqen të èndet nëpër gjýkàta, por me kureshtje pyet Baharin se si ajo nuk ka mùndur të ngrèjë pàdi, përderisa nëna saj ka dalë e vdèkùr nga ai aksìdènt. Bahari tregon se Arifi e ka ngàrë makinën në atë formë, vetëm sepse ajo kishte hùmbur ndjènjat, ndaj nuk mùnd ta fàjèsòjë dot atë, por veten që është treguar e dòbët emocìonalisht aq sa ka ndìkuar në vetdijen e saj. Teksa ato të dyja flasin, në shtëpinë e Faziletit, Xhejda vijon të kenë mòsmàrrëveshje me Raifin, por vazhdon punën pa u pèngùar aspak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*