Grua/Bahari bën çmòsin për të mòs trémbur fëmijët

Ardhja e Baharit në lagjen e saj, ka qenë një fillim i tmérrshëm, me shumë sàkrífica, pérbùzje dhe refùzime e paràgjykime. Ajo nùk e kishte ménduar asnjëherë se ndàrja nga ajo lagje, do i shkàktonte asaj mérzi. Të njëjtën gjë si Bahari, shpréh edhe Arifi. Ai thotë se kùrrë nuk e kishte ménduar se do mérzitej për làrgimin e saj. Por jo vetëm ai. Xhejda është një tjetër person që çùditet dhe mérzitet kur i tròkasin në derë për t’i thënë làmtumirë.

Disa e saj mbùshet me dashùrinë që i jep Doruku, dhe Bahari që kùjtohet t’i thotë se dera e Hatixhesë do jetë gjithmònë e hapur për Xhejdën dhe se mund t’i vízitòjë në çdo kohë. Më pas, Bahari hyn në shtëpi, ku i bashkòhet edhe Jelizi për ta ndíhmuar, në shtëpinë e së cilës, Bahari do lérë thuajse të gjithë plàçkat e saj. Tashmë Bahari është e bindùr që Sarpi nuk ka ndjérë ndonjéherë për të, ndaj Jelizi i sùgjeron që të shùhë dàtimin e mesàzheve.

Vetëm kështu mund të shohë se nga cila periudhë e jétës së tyre ka filluar tràdhëtia. Po atë ditë, Baharit i duhet të bëjë edhe séancën tjetër të tràjtimit mjékësor. Ajo i trégon Zhales që është zhvéndosur në shtëpinë e Hatixhesë dhe Enverit, gjë për të cilën Zhale gézohet shumë por Bahari do ketë një pyetje pérsonale për të. Ajo kérkon të dijë se përse nuk e hòneps aspàk Shirinin.

Zhale pérgjigjet se nùk ka të bëjë me hònpsjen, thjesht nùk e ka përzemër. Nga kùrimi, Bahari është shumë më e lodhùr se zakònisht dhe në fýtyrën e trupin e saj fillòjnë të shfaqén shénja. Kështu, Bahari bën màkjazh për herë të parë pas kàq shumë kohësh, në mënyrë që të mos trémbë fëmijët dhe të mòs e mésojnë edhe Hatixheja me Enverin. Atë e ndíhmon Arifi që të zhvéndoset tërësisht me të gjitha rrobat dhe orenditë e saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*