Grua/Arifi tregon sa çùditet nga Bahari

Ideja e Arifit për t’u mblèdhur në një piknik, solli me vete shumë njerëz, edhe pse qèllimi ishin fëmijët dhe Bahari. Megjithatë, ai gjen momentin edhe për të bërë një ecje shumë të shkùrtër vetèm për vetém me Baharin. Arifi shprehet për Baharin se mendon që ajo është e çmèndur. Bahari buzëqesh dhe kërkon të dìjë arsýen. Sipas tij, ajo e çùdit shumë se si arrin të buzëqeshë edhe pas kaq shumë pròblemeve që ka në jetë, duke u hèqur sikur për të çdo gjë është në rregull.

Sipas Baharit, sado vèshtirësi që njeriu kalon,sërish jeta është shumë e bukur për t’u jetuar. Ato të dy afròhen pranë fëmijëve, dhe Doruku vë shumë në sìklet nënën e tij dhe Arifin, pasi, në një pemë përballë tyre, janë gdhendur inicialet A dhe B, me një zemër në mes. Bahari ua shpjegon fëmijëve kuptimin e asaj gdhendjeje dhe Doruku e konkrètizon duke thënë ‘Arifi e do Baharin’.
Piknikut të tyre do u bashkohet pa ftesë edhe Hikmeti, mirësjellja dhe xhentilesa e të cilit ndaj Jelizit, do shkàktojë shumë xhèlozi tek Xhejda.

Enveri nuk mund të dùrojë që të kenë làrg dhe të vetëm Hikmetin, ndaj e thèrret në sofrën e tyre. Në një moment, Jelizit i dèrdhet një pije nga duart, duke bërë pìs Hikmetin. Sapo merr ta pastrojë, Xhejda reàgon dhe ia mèrr pecetën nga duart Jelizit, duke e pastruar ajo vetë Hikmetin. Sakaq, koha kalon dhe Xhejda merr një teléfonatë. Nga gëzimi i madh, ajo i përqafon që të gjithë me rradhë. Pasi qetësohet, u shpjegon se do shikojë djalin e saj pas 6 vitesh me rradhë pa e parë.

Ajo tregon se nëna e saj e mban djalin që prej lindjes dhe nuk e lèjon ta takojë. Teksa Xhejda flet, Doruku nis të qàjë. Ai pyet Baharin nëse gjyshet mund t’i màrrin fëmijët nga nënat e tyre të vërteta. Nga ana tjetër, Sarpi (Alpi) feston ditëlindjen e binjakëve të tij. Në çdo moment, Përëlli thèkson se sa shumë e dashuron atë. Më pas, e ndòdhur e vetme me Suatin, babanë e saj, mëson se Zhulideja nuk ka gènjyer kur ka thènë se ka parë në rrugë Baharin dhe fëmijët dhe se ato jetojnë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*