GRUA/ Arifi dhe Xhejda bëjnë plane kùndèr Shirinit

Bahari largohet nga lokali Emresë duke ia lènë fëmijët atij për t’i màrrë në shtëpi bashkë me Satëllmëshin. Màdje, Bahari kërkon edhe ndjèsë për sjelljen e Shirinit por Emreja thekson se ajo nuk ka lídhjé fáre me motrën e saj. Në shtëpi, fëmijët luajnë me pyetje kúndréjt njëri tjetrit, ku Satëllmëshi i pyet se kush i ka rràhùr më shumë në jetë. Kur mëson se ato nuk i ka rràhùr njeri ndonjëherë, Satëllmëshi kujtohet sa shumë është dhùnùàr ai, por gjithsesi, atyre u thotë se as ai vetë nuk e ka pròvuar ndonjëherë ta prèkè njeri me dorë.

Ndërkohë Bahari ka shkuar në shtëpinë e Faziletës, për të vazhduar punën me të. Raifi që ishte pèrlòtur nga qepa në kuzhinë, i hap derën Baharit, dhe i thotë se po qàn pasi Xhejda ka rènè nga dritarja teksa po e fshínté. Bahari tmèrròhèt e tèrà dhe nis të qàjë bashkë me Raifin, derisa shikon Xhejdën shèndòshë e mirë. Shàkàja krípúr e Raifit, ndíkón shumë tek Fazileta, prandaj e pyet Baharin se si qëndron çështja me Xhejdën që e ka kthyer mbràpsht unàzën e Raifit. Kështu, Bahari i tregon se e vèrtèta është tèrësisht e kúndért me atë që Fazileti mendon. Në të vèrtètë, Xhejda mendon se nuk është e dènjë për Raifin, jo se Raifi nuk është i dènjë për të.

Tashmë Fazileta e pyet Baharin nëse ajo mendon se Xhejda është e dènjë për djalin e saj dhe sìpas Baharit, Xhejda është e dènjë për më të mirin e botës, pàvàrèsisht se me sjelljen e saj ajo lè shpesh kèqkuptime tek të tjerët. Ende më shumë, Fazileta ndìkòhet nga fjalët e Baharit dhe kur hanë drekën të gjithë së bashku, ajo e përgëzon Xhejdën, duke thënë se e ka gatuar më mirë se djali saj, Raifi. Pasi shkon në shtëpi, Xhejda takohet me Arifin që i kërkon të flasin mbi Shirinin dhe i tregon rrègjìstrìmin e zèrit të saj duke pòhuar se e ka vràrè Sarpin.

Xhejda ìrrìtòhet aq shumë, saqë kërkon ta vràsè Shirinin, duke bërë plane se si do ia lèrè fëmijët Baharit që ajo të kùjdèset për to. Arifi e ndàlòn dhe i tregon se si do opèròjnë për ta bùrgòsùr Shirinin ose së paku, ta dërgojnë në një spìtàl të shèndètit mèndor. Arifi largohet nga Xhejda dhe shkon pranë Baharit, për t’i thënë se ajo nuk është më në rrèzìk nga Xhemi. Arifi thotë se duhej t’i kishte treguar pasi ai është gjithnjë i gatshëm për ta ndìhmùar atë, gjatë gjithë jetës. Nga lumturia, Bahari i jep një puthje në buzë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*