Lule të Vetmuara/ Byshra hélmon Kemalin

Gokhan i shpreh dashurinë Xhemresë duke i thënë se e dashuron marrëzizht. Si do ta presë Xhemre këtë? Byshra hélmon Kemalin duke i hedh një hélm në ushqim dhe largohet nga shtëpia për të lajmëruar Ejlylin. Kemal me urgjencë dërgohet në spìtal. Si është gjëndja shëndetësore e tij?

Seher i jep para Meralit por pa e kuptuar kjo e fundit. Meral kërkon leje nga Ferideja që të shkojë të festojë ditëlindjen e një mikeshe. Feride nuk i jep leje Meralit me frikën prej ndonjë rréziku. Meral vendos të dalë fshehtas nga konvikti. Xhemre dhe Gokhan takohen në parkun e lojërave dhe gjatë bisedës nuk arrijnë dot t’i fshehin ndjenjat që kanë për njëri-tjetrin.Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Kemal dërgohet me urgjéncë në spital pas hélmimit. Mesude mëson se pas kësaj fshihet Byshra. Feride merr një psikolog për Toprakun. Seher punon si këngëtare në një lokal nate.  Ajo rastësisht sheh Meralin dhe i kërkon rojes ta përzë nga lokali pasi është nënmoshë.

Seher merr përgjigjen e analizave të ADN-së dhe mëson se Meral është vërtet vajza e saj. Neriman kërkon t’i tregojë të vërtetën Meralit por Seher nuk e lejon. Ajo vendos ta mbajë të fshehtë derisa të fitojë dashurinë e të bijës. Gynej i bën një tjetër dhuratë Songylit dhe të gjithë në shkollë qeshin me të.Image may contain: 2 people, text and closeup

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*