Faktet që nuk i keni ditur mbi ‘Kemalin’ e ‘Lule të Vetmuara’

Cansu Fırıncı është emri real i personazhit ‘Kemal’ që aktualisht e shikojmë duke lùajtur në serialin ‘Lule të Vétmuara’ i cili transmetohet nga e Hëna në të Premte në Tv Klan. Shumë i njohur për të gjithë, gjithashtu i padéshiruar si pàsojë e rolit që ai ka, si një pédofil dhe màshtrues.

Duke qenë pjesë kryesore e kastit të kësaj telenovele, ‘Kemalin’ e shohim çdo pasdite në ekranet tona. Ndonëse për shqiptarët u bë i famshëm në këtë telenovelë, karriera e tij ka filluar shumë më herët.

Cansu Fırıncı u lind në vitin 1982 më datë 16 Mars, në kryeqytetin e Turqisë, në Ankara. Që i vogël, ai ka pasur pasion dhe talent aktrimin, gjë të cilën e kanë vërejtur edhe prindërit e tij. Ato kanë përkrahur të birin në dëshirat e tij, ndaj Cansu arriti të diplomohej në Universitetin Ege, për sektorin e ‘Teatrit’.Akasya Durağı 3. Sezon ~ Sinematurk.com

Megjithatë, rolin e tij të parë në një serial e ka marrë në moshën 29 vjeçare. Në vitin 2011 ai u bë pjesë e një telenovele turke ‘Urfalıyam Ezelden’. Që me rolin e parë, ai mori sukses dhe nuk kàloi asnjë periudhë bòsh në jetën e tij.

Aktori turk mòri role të njëpasnjëshme, me më shumë se 10 filma dhe seriale. Edhe pse në këtë periudhë ne e shohim në ekranet tona duke lùajtur tek ‘Lule të Vétmuara’, ai film është përfùnduar me vite më parë, ndërsa Cansu aktualisht po punon në projektin e filmit ‘Hizmetçiler’ që përkthehet në shqip si ‘Shérbëtorët’.

Seriali jepet në Kanal D, stacion i shtetit turk. Në jetën reale, ai është 75 kilogramë dhe 175 cm i gjatë. Ja dhe filmat ku ka marrë pjesë ai:Rollerimiz yüzünden her gün izleyiciden tepki görüyoruz - Magazin Haberleri

2020 – Hizmetçiler (Shérbëtorët) (personazhi Jashar) (Serial Televiziv)
2018 – Mehmetçik Kutlu Zafer (Gëzuar fitoren) (personazhi Razhat) (Serial Televiziv)
2017 – Kızlarım İçin (Për vajzat e mia) (personazhi Çetin) (Serial Televiziv)
2017 – Düş Kırgınları (Mendime të gàbuara) (personazhi Shykri) (Film Kinemaje)

2017 – Babam (Babai im) (Film Kinemaje)
2015 – Üç Harfliler: Hablis (Shejtàni) (personazhi doktorit) (Film Kinemaje)
2015-2017 – Kırgın Çiçekler (Lule të Vétmuara) (personazhi Kemal) (Serial Televiziv)
2015 – Kanlı Postal (Posta e përgjàkshme) (personazhi Horoz) (Film Kinemaje)

2015 – Can Tertip (personazhi Sulo) (Film Kinemaje)
2014 – Yolculuk (Udhëtimi) (personazhi Beqir) (Film Kinemaje)
2014 – Urfalıyam Ezelden (personazhi Rexhep) (Serial Televiziv)
2011 – Devrimden Sonra (Pàs epokës time) (Film Kinemaje)Cansu Fırıncı - Biyografya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*