Gjatë javës pozitiv, në fundjavë negatív, aktori që po na çménd të gjithëve

Telenovelat turke, ndonëse në màsë shumë të madhe, ato paraqésin aktorë të ndryshëm. Kjo vjen për shkàk se populli turk është shumë i madh në numër dhe si rrjédhojë, edhe aktorët janë të shumtë.

Megjithatë, ndodh shpesh që aktorët të përsëriten në disa seriale, sepse filmat që marrin fàmë ndérkombétare, preferojnë të pérfshíjnë në kast aktorë shumë të mëdhenj, që kanë karríerë të lavdishme dhe éksperíencë.

Por, ndodh edhe që një aktore apo aktor të mos jetë shumë i njohur për sa i përket aspektit të fansave, mirëpo ideatorët e filmave dhe serialeve, i shikojnë këto aktorë me shumë poténcial për të ardhmen kinematografike.Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk yeni sezonda Zemheri dizisinde rol alacak - Son Dakika Magazin

Të tillë janë të shumtë, por aktualisht, në transmetimet e kanaleve shqiptare, kemi të bëjmë me aktorin Caner Cindoruk, të cilin e shikojmë nga e hëna në të premte, si ‘Sarpi’ tek seriali ‘Grua’ ndërsa në fundjavë, si ambícíozi si ‘Ertan’ tek seriali ‘Stuhi Dashurie’.

Ndryshe nga se jemi mësuar t’i shohim aktorët në role të ndryshme, Caner Cindoruk vjen si ‘Sarpi’, si versioni më pozitiv i mùndshëm i një mashkulli të ndérgjegjshém në aspekt familjar dhe dashuror.

Nga ana tjetër, e shohim atë si ‘Ertani’ i cili me pùshtetin e parave dhe mendjes së lígë, arrín të prékë çdo fatkéqësi njerëzish, duke i kthýer në mundësi shfrýtëzími për veten e tij, për të arrítur objektivat àspak të pastër që ka.Zemheri final bölümü ne zaman? Zemheri dizisi final mi yapıyor? - - Medya Haberleri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*