Lule të Vetmuara/ Ejlyl shkon për të vrárë Kemalin

Ejlyl gjithë mllèf blen një thíkë dhe shkon për të takuar Kemalin. Ky i fundit plágoset nga Ejlyl. Serkan ndërkohë sheh gjithë ngjarjen dhe përpiqet të ndërhyjë. Çfarë do të ndodhë me Kemalin? Çfarë do të thuhet në biseden mes Ejlyl dhe Serkan? Ejlyl telefonon Kemalin dhe lë një takim me të. Serkan ndjek Ejlylin. Ejlyl takohet me Kemalin.

Ai tenton ta puthë ndërsa Ejlyl e plágos me thíkë. Serkan ndërhyn për të shpëtuar Ejlylin por Kemal e g0det. Ejlyl dhe Serkan ia mbathin. Kemal merr thíkën me të cilën Ejlyli e plágosi dhe e ruan si provë. Ejlyl i hap zemrën Serkanit dhe i tregon që Kemal ka tentuar ta pèrdhun0jë. Serkan i tregon Ejlylit që ai fshihet pas profilit an0nim në Facebook por ajo nuk e pret mirë këtë. Songyl tregon para të gjithë klasës çfarë i bëri Gynejit duke e turpèruar para shokëve.

Kemal nuk e dèn0ncon Ejlylin në p0lici. Kader i tregon Nerimanit se Xhemre ka tentuar të vetèvrítet. Kader zhgènjehet pasi Neriman nuk i tregon vendndodhjen e prindërve të saj. Kemal gënjen Mesuden për plág0sjen dhe kërcënon Ejlylin se do i tregojë polícisë. Neriman q0rton Xhemren përpara vajzave të jetim0res për faktin që tent0i të vetèvrítej.

Xhemre ákuzon Songylin se i ka treguar Nerimanit. Songyl e kupton që prapa kësaj fshihet Kader dhe tenton ta rráhë. Feride përpiqet të qetësojë Xhemren dhe i tregon vajzave që të gjithë në jetën e tyre kanë probleme por asgjë nuk zgjidhet duke kryer vetëvrásje. Songyl pajtohet me Kaderin. Nazan mëson se Serkan komunikon me Ejlylin dhe e urdhëron të qëndrojë larg vajzave të jetim0res.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*