Doktori i Mrekullive/ Fermani dhe Nazllë kùjdesen për Alinë

Ironítë dhe shpésh edhe fjalët e dréjtëpërdrejta janë pjésë e përditshmërisë mes doktor Adilit dhe doktor Tanzhusë. Adili, i bën të qartë profesor Tanzhusë se është mëse i bíndur që ai shpréh dàkordësinë për të qenë Aliu pjesë e operimeve, vetëm që Aliu të gàbojë dhe rrjédhimisht, Adili të jàpë dorëhéqjen. Kështu, profesor Tanzhu do mundet të marrë postin e shumëdëshiruar të Adilit. Çudítërisht, Tanzhu nuk e mòhon këtë. Madje, ai shtòn se në të dyja rastet do kishte përfítim për vete.

Kjo pasi, nëse Ali do jetë i suksesshëm, atëherë Tanzhu do shfaqej si personi që e ka përkrahur në këtë rrugë të suksesit, por nëse do déshtonte, atëherë do zëvëndësonte karrigen dhe postin e Adilit. Kështu që, nuk e shtyn aspak drejt gàbimeve por pret të shikojë hapat e tij. Sakaq, Nazllë i gjen shtëpinë Alisë, komshi me veten e saj. Edhe doktor Fermani e telefonon për t’i kërkuar që t’i qëndrojë sa më pranë Alisë. Ky i fundit, bie të flejë më i lumtur se kurrë.

Askush nuk i héq meritat dhe aftésitë e Alisë si një doktor shumë i mirë, por është me shumë réndësi të dijë si të flasë me njerëzit. Pas pak çastesh në spìtal do mbérrijë një rast i ri. Bëhet fjalë për një grua me barrë e cila ka tùmor. Shtatzania i rrézikon asaj jétën dhe duhet t’ia héqin fetusin por gruaja nuk prànon në asnjë mënyrë. Ajo ka déshtuar tre shtatzëni më pérpara dhe thotë se ky mund të jetë rasti fundit për të qenë nënë.

Bashkëshorti saj nuk është dàkord aspak që ajo të rrézikojë jetën e saj për shtatzëninë. Gjithashtu, edhe doktor Fermani e shikon opéracionin me shumë rrézik. Demir dhe Ali mùndohen ta bindin Fermanin por ai thotë se vetë e dëshiron shumë këtë opéracion por e shikon të pamùndur për t’u realizuar.  Seriali ‘Doktori i Mrekullive’ trànsmetohet çdo të shtunë dhe të dielë në orën 20:10 në Tv Klan. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*