Doktori i Mrekullive/ Ali vazhdon t’i qëndrojë larg dhe ftohtë Nazllësë

Pacíenti i parë për Nazllën ka qenë zotëri Muhsini, ndàj dhe për Nazllën është shumë i réndésishëm. Por jo vetëm për të, gjithashtu edhe për Demirin dhe Fermanin ai është i çmuar dhe prej vitesh préj të bëjë trànsplàntin e mëlçisë. Testet që i kanë bërë para se të bëjë trànsplàntin, tregojnë se ai ka pirë alkòòl, dhe kjo do ndàlojë menjëherë opéracìonìn.

Demir nuk mùnd ta besojë që ka pírë ndàj dhe bën për të dytën herë të njëjtin test, por rezultati është i njëjtë. Pasi i tregojnë doktor Fermanit, ai shkon të flasë me Muhsinin. Ky i fundit i thotë se vetëm para dy ditësh ka pírë shumë pak alkòòl, për të mos ia príshur së bijës pasi nuk mùnd ta përbàllojë më që ajo të mërzítet qoftë edhe një herë për shkàk të tij.

Por për atë mëlçi, Nazllë dhe Ali kanë shkuar deri në Izmir për ta màrrë. Sapo bëhen gadi të nisen, piloti lajmëron se për shkàk të kohës, nuk mùnd të fluturojnë. Atyre u duhet të shkojnë sa më shpejt sepse nuk kanë shumë kohë, ndaj dhe përfùndojnë duke shkuar me makinë polìcie që të mos ngélin në trafìk. Rrugës, temperatura ku po mbàhet mëlçia fillon të rrítet, gjë që do shkàktojë pròblem.

Ato detyrohen të ndàlen në një market, për të mbùshur enën me akullore të ngrírë. Dhe do ia dàlin të ruajnë temperaturën. Më pas, makina frénon pak kéq dhe Nazllë shkàpetet në kokë. Ndonëse nuk ka asgjë për t’u zmàdhuar, Ali bëhet shumë mérak për të dhe e shpréh. Nga ana tjetër, gjéndja financiare e spìtalit është e dobét. Për këtë, Beliz ka marrë përsipër shokun e babasë së saj, që të mùnd të bëhet sponsor. 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*