Dikur pjesë e ‘Bixhoz me Dashurinë’, dy aktorët indian zìhen me njëri-tjetrin

Dy aktorët Nakuul Mehta dhe Kunal Jaisingh janë goxha të njohur në Shqipëri. Ata u bënë të famshëm me serialin “Bixhoz me Dashurinë”.

Aty ata de ty luanin rolin si dy vëllezër, Shivai dhe Omkara. Së fundmi ata kanë qenë shumë të komentuar në mediat indiane  për shkak të një débati publik që ka nisur mes tyre.

Dy aktorët kanë patur mendime të kundërta lidhur me masat që ka marrë kryeministri i Indisë, Narendra Modi, gjatë periudhës së pandemisë. Nakuul Mehta (Shivavi) nuk ishte i kënaqur me fjalimin e fundit që mbajti kryeministri dhe shkruajti në Twitter:Rudra, Shivaay and Omkara make a trio that no one can match up to ...

“E urréj televizorin. E hùmba pjesën kur ai do fliste për punëtorët emìgrant”. Kunal Jaisingh (Omkara) komentoi menjëherë duke i thënë kolegut të tregohet i duruar dhe i kujtoi që televizori e bëri të famshëm.

“Durimi është virtyt kështu që prit që ministria të bëjë punën e vetë dhe të njoftojë detajet. Gjithashtu nuk mund të urrésh televizorin, ku aty është dhënë një show apo serial  i joti”-shkruajti Kunal ose siç e njohim ndryshe Omkara. Disa fansa mbajtën anën e Nakuul Mehtës (Shivait) ndërsa të tjerë të Kunal Jaisinghut (Omkarës).

Më vonë ky i fundit sqaroi se débati mes tyre kishte vazhduar me mesazhe, duke ndàrë mendimet e tyre dhe theksoi se ata kanë mbetur miq shumë të mirë. Shivaay to save Omkara from goons in Star Plus's Dil Bole Oberoi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*