Dashuria është në ajër/Eda nuk e prísh dot fejesën me Serkanin

Eda shkon që në mëngjes herët pranë Serkanit, për t’i kthyer atij mbràpsht unazën e shtrenjtë të fejesës së saj fálsé me të. Serkani pyet përse ajo nuk e ka sjellë me dikë tjetër, por ka ardhur vetë, sepse sipas tij, kjo tregon që ajo ende dëshiron ta vazhdojë atë fejesë. Eda sqaron se ka shkuar deri aty vetëm për t’u síguruar se unaza ka mbërritur tek ai, sepse është shumë e shtrénjtë dhe nuk e páguan dot nëse i húmbet. Por Serkani refúzon që të príshet ajo fejesë, duke thënë se nuk është momenti që ato të dalin sërish në gàzeta.

E détyruar, Eda duhet të vazhdojë atë fejesë, derisa ai të gjejë një mënyrë se si ta shpjegojë situatën para médiave. Para se të ikë që aty, Eda bísedon me Ajdanën, sepse Ajdana vetë e kërkon. Pàralèlisht, Ajferi shkon të flasë me Serkanin, pasi ka mësuar që një dèbat ka ndodhur mes tij dhe Edës dhe ai ka treguar múngesë respekti ndaj saj. Në të dyja anët, që të dy fàjësòjnë njëri tjetrin. Ajdana e ka të vèshtirë t’ia lërë gjithë fàjin të birit, por thekson që nuk tólerohet zëri tij i lartë ndaj saj. Pas atyre bísedave, Serkani rikthehet në kompani.

Ai sillet më kèq se kùrrë, me të gjithë prej tyre. Ndërkohë po atë ditë, Selina tërhèq vëmendjen e Feritit, me një veshje që sipas tij duket më e veçantë se herët e tjera. Ai mendon se zbukurimi i Selinës është për Serkanin, dhe për më tepër, kur i shkon në zyrë dhe nuk e gjen aty, ai shikon rastësisht shënimin që Selina para disa ditësh ka màrrë në një tufë me lule, për të cilin i kishte thënë se ia ka sjellë një klient por në të vërtetë ishte nga Serkani. Në çast, Feriti e telefonon Selinën për t’i kujtuar se do drekonin bashkë atë ditë.

Selina sërish ndodhet në drekë me Serkanin, por e shpjegon veten se ka të bëjë me punën pasi janë në gjèndje emèrgjènce. Ndërkohë në kompani, Engini mëson se kanë 24 orë kohë për të rregulluar çështjen e vjèdhjès së skícimeve, pasi për 24 orë, klientët amèrikànë do japin vendimin e tyre. Enginit i duhet një firmë e Edës, ndaj e telefonon atë, duke iu përgjèrùar që për hír të tij të shkojë në kompani, sa për të firmosur. Sapo shkojnë në kompani, Xhereni merr një telefonatë nga gàzetarja që do i ndìhmojë të zgjìdhë të tërë çèshtjen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*