Çukur/ Familja Koçovali merr një lajm të mirë

Jamaç nuk arrin ta besojë dot dhe as të bëjë lidhjen me Mahsunin pasi e ka ditur të vdékur atë. Edhe vetë Mahsuni, ndihet në tùrp dhe faj para tij, dhe nuk e mbron veten teksa Jamaçi i bërtet dhe hùmbet torùan duke e parë të gjallë. Ai dëshiron të dijë se përse po e ndjék nga pas dhe çfarë qëllimi ka që po e mbron nga gjithë këto kùrthe të ngritura në mënyrë të papritur ndaj tij.

Mahsunin e ka ndihmuar një person i rastësishëm, kur Jamaçi e hòdhi atë nga një lartësi e madhe, për ta vràrë. Pas disa kohësh, Mahsun është shëruar, por nuk ka arritur t’ia falë vetes që ka vràrë babanë e tij, dhe është bërë shkàktar për vdékjen e Senës. Sido që kanë shkuar punët, ai ka ndjerë dashuri për të. Ndaj, ka vendosur që ta falë veten vetëm duke qëndruar në jetë për t’i mbrojtur jetën Jamaçit.

Sakaq, e gjithë familja presin në spítal me ànkth për përmirësimin e Xhumalit. Nënë Sulltana fàjëson Jamaçin për gjendjen ku ndodhen, duke thënë se po e hedh gjithë familjen në rrezík, duke shkuar në një udhë pa krye. Megjithatë, shëndeti i Xhumalit do i gëzojë të gjithë. Ai bëhet shumë më mirë nga se ç’ishte dhe kalon stadin më të rrezíkshëm; atë të rrezíkshmërisë së jetës.

Nga ana tjetër, Efsun nuk do ndalet nga plani saj. Ajo është e vendosur më shumë se kurrë që do ta marrë Çukurin, me çdo lloj kushti. Ajo është bashkuar me Timsahun, Azerin, dhe tràdhëtinë e Akënit i cili dëshiron të jetë i pari i Çukurit. Ajo që ka në dorë Efsuni për të mbajtur afër Azerin, është paraja saj. Ajo kërkon të mblidhen për të bërë planet e reja për sundimin e lagjes më të famshme të Stambollit, ‘Çukurin’.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*