Çukur/ Azeri vrét Kemalin para syve të Jamaçit

Jamaç,Selim, Xhumali, Salih, Meke, Xhelasun dhe gjithë mbështetësit e tjerë nga lagjia bëhen një së bashku për të marrë hàkun nga pronari pavjonit, me të cilin ende nuk kanë mbaruar punë. Ato arrijnë t’i gjejnë vendin dhe e bàstisin. Pas bàstisjes, Salih detyrohet të largohet pasi ka orarin e avionit. Ai merr të përqafojë Jamaçin por ky i fundit nuk pranon fillimisht. Salih insiston, duke i përmendur se rruga mund të jetë pa kthim, ndaj Jamaç e përqafon me shpirt.

Sapo largohet Salih, në atë vend shkel papritmas Azeri. Në momentin që ai del para Jamaçit, e gjen pa asnjë fìshek në àrmët që ka në duar. Jamaç hap krahët dhe bëhet gadi të presë vdékjen nga duart e Azerit. Ky i fundit gjùan 3 herë rresht pa u ndalur, por plùmbat nuk i merr Jamaçi. Para Jamaçit del me trup Kemali të cilit i mbushet shpina nga gjùajtjet e Azerit. Ai mbetet pa ndjenja në duart e Jamaçit.

Menjëherë e dërgojnë për në spìtal, por plàgët që ka marrë Kemali janë shumë të thella. Pavarësisht ndërhyrjeve që bëjnë, Kemali nuk arrin të dalë i gjallë nga salla operìmit. Ai hùmbet jetën. Dhìmbja e vdékjes së Kemalit léndon shumë të gjithë lagjen, veçanërisht Metinin dhe Jamaçin. Jamaç nuk mundet më të durojë hùmbjen e të dashurve të tij dhe të mos bëjë asgjë.

Ai largohet me eufori nga spìtali, dhe pas tij vihen Xhumali me Selimin. Ato nuk arrijnë ta ndalojnë vëllanë e tyre, i cili mbërrin në shtëpinë e Azerit, plàgos rojet për të mbetur i vetëm me Kadirin dhe pret të dalë Azeri në derë. Sapo ai del, mu para syve të tij ai vret Kadirin me 3 plùmba, njësoj si Azeri Kemalin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*